FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός: Στην Κροατία για την πρόκριση

Ημερομηνία: 22-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36734″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Κροατία για τη σημερινή ρεβάνς με τη Ριέκα (21.45-Cosmote Sport 2) στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Μπέσνικ Χάσι δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές συγκριτικά με το νικηφόρο πρώτο ματς (2-1).

Το σκορ δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους «ερυθρολεύκους» οι οποίοι πρέπει να διαχειριστούν το πλεονέκτημα που αποκόμισαν από τον πρώτο αγώνα. Βέβαια, ο Χάσι είχε στη διάθεσή του μόλις μία προπόνηση ενόψει της ρεβάνς, καθώς την Κυριακή οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΛ έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι ακολούθησαν φουλ πρόγραμμα.

Φορτούνης για βασικός

Όσον αφορά τώρα τα πλάνα του Αλβανού τεχνικού για τη βασική ενδεκάδα απέναντι στους πρωταθλητές Κροατίας, δεν υπάρχει πρόθεση για πολλές αλλαγές, αλλά για μία με δύο διορθωτικές κινήσεις. Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για το Χάσι οι εμφανίσεις του Φορτούνη με Ριέκα και ΑΕΛ, με το Θεσσαλό μεσοεπιθετικό να θέτει γερή υποψηφιότητα να βρεθεί στο βασικό σχήμα αντί του Μάριν κατά πάσα πιθανότητα.

Συγχρόνως και ο Ντιόγκο Φιγκέιρας έδειξε πειστικό πρόσωπο απέναντι στους «βυσσινί» και δήλωσε «παρών» στα πλάνα του Χάσι, συνεπώς δεν αποκλείεται να δούμε και αυτόν να παίρνει φανέλα βασικού.

Εννέα ποδοσφαιριστές πάντως παρουσιάζονται σίγουροι καθώς οι Καπίνο, Κούτρης, Ρομαό, Ρέτσος, Οφόε, Ζιλέ, Καρσελά, Σεμπά και Μπεν μοιάζει πολύ δύσκολο να μείνουν εκτός ενδεκάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot