FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Έκλεισε το «deal» με Σάκη Τσουκαλά

Ημερομηνία: 12-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”30783″ img_size=”full”][vc_column_text]Της Μαρίας Καραντώνη

Το μεγάλο “deal” για τον Ολυμπιακό κλείστηκε, καθώς ο Σάκης Τσουκαλάς απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας και εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της, ενισχύοντάς την σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που αποχώρησε προσφάτως από τον Πανηλειακό καθώς δε μπορούσε να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις του στην Γ’ Εθνική, αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού στο τοπικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται εξάλλου για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, κόσμημα για τα τοπικά γήπεδα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Σάκης Τσουκαλάς έχει ξεκινήσει από τον Ατρόμητο Καβασίλων, ενώ έχει αγωνιστεί στην Δ’ Εθνική με τις φανέλες των Ηλειακού Λεχαινών, Δάφνης Ανδραβίδας, Πανηλειακού και ΠΑΟ Βάρδας (με τους δυο τελευταίους έχει αγωνιστεί και στην Γ’ Εθνική). Παράλληλα, έχει τιμήσει τη φανέλα του Αίαντα Γαστούνης, όπως και του Αστέρα Αμαλιάδας.

Η διοίκηση, λοιπόν, των «ερυθρολεύκων» σε συνεργασία με τον Γιάννη Δούμα έχει ξεκινήσει δυναμικά, καθώς όχι μόνο ολοκλήρωσε μια δυνατή μεταγραφή, αλλά κατάφερε να κρατήσει στην ομάδα και τους Κόλλια, Μαρκόπουλο, Καράμπελα, που ήδη έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot