FOLLOW US: facebook twitter

Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του δρόμου στα όρια των νομών από την Π.Δ.Ε – Γέφυρας Νέδας-Φιγαλεία

Ημερομηνία: 22-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36671″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολοκληρώθηκε πριν από μερικές βδομάδες και η διαγράμμιση στο τμήμα του οδικού άξονα που ενώνει την Ηλεία με τη Μεσσηνία στη Γέφυρα της Νέδας-Φιγαλείας. Πιο συγκεκριμένα, εδώ και πολλά χρόνια υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στο τμήμα από τη Φιγαλεία έως τη Γέφυρα της Νέδας καθώς δεν υπήρχε καν δρόμος, ενώ οι καταπτώσεις βράχων ήταν συχνό φαινόμενο με αποτέλεσμα να καθιστάται αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, μέσα από τα έργα αναβάθμισης των οδικών αξόνων της Νότιας Ηλείας, πραγματοποίησε παρεμβάσεις και στο συγκεκριμένο σημείο σε μήκος 300μ από τον οικισμό Φιγαλία έως και τη Γέφυρα Νέδας-Φιγαλεία στα όρια Ηλείας-Μεσσηνίας.

Κατασκευάζοντας τεχνικά και αντιπλημμυρικά έργα, τοποθετώντας νέο ασφαλτοτάπητα και στηθαία ασφαλείας ολοκλήρωσε τις εργασίες της με την διαγράμμιση στο σημείο και την τοποθέτηση πινακίδων ΚΟΚ. Το έργο θα δώσει πνοή στη περιοχή και τους επισκέπτες την ίδια στιγμή που ο δρόμος που συνεχίζει από τη Γέφυρα προς τα Πλατάνια Μεσσηνίας θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με βράχους και πέτρες να έχουν κατακλύσει το οδόστρωμα εδώ και χρόνια.

Φυσικά, απομένει και η τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων δηλαδή πινακίδων που θα καλωσορίζουν τον επισκέπτη στο Νομό Ηλείας, αλλά και πινακίδες που θα ενημερώνουν τον επισκέπτη για τα χωριά της περιοχής, τους καταρράκτες Νέδας και το Ναό του Επικουρίου Απόλλωνα.

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1503382603363-26141b61-2f3e-7″ include=”36673,36674,36675″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot