FOLLOW US: facebook twitter

Οι επενδυτές

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40123″ img_size=”full”][vc_column_text]Μπορεί να πληρώνουμε κάτι παραπάνω στον λογαριασμό, να μην παίρνουμε και απόδειξη, αλλά τουλάχιστον στα οχτώ χρόνια του «περιπάτου» μας στα μνημόνια μαθαίνουμε νέες λέξεις. Δεν προλαβαίνεις ν’ αφομοιώσεις τη μια και αμέσως σου ‘ρχεται η άλλη απανωτά. Όπως απανωτές πέφτουν και οι «σφαλιάρες».

Εσχάτως λοιπόν πληροφορήθηκα για τους «στρατηγικούς κακοπληρωτές». Είναι αυτοί που ενώ διατηρούν παχυλούς λογαριασμούς σε ημεδαπές και αλλοδαπές τράπεζες, ξεχνούν να εξυπηρετούν τα τραπεζικά τους δάνεια και τις υποχρεώσεις τους στο δημόσιο.

Η… στρατηγική τους είναι απλή. Με το που ήρθε η κρίση έστησαν καρτέρι περιμένοντας να περάσουν οι νόμοι που προστατεύουν τους οικονομικά ασθενέστερους και «πυροβολούν» στο ψαχνό.

Αφού άρπαξαν την εποχή της ευμάρειας όσα μπορούσαν περισσότερα δανεικά και αγύριστα, τώρα το παίζουν «καραμπίνα». Άσε τα κορόιδα να πληρώνουν. Και ύστερα σιγά μην χάσουν οι τράπεζες.

Οι θεσμοί να είναι καλά που όταν χρειάζεται τους κάνουν «δώρο» και μια ανακεφαλαίωση να ‘χουν να πορεύονται.

Για το μόνο που μετανιώνουν τώρα που ξέρουν ποιος θα πληρώσει την λυπητερή είναι που δεν πήραν κι άλλα τόσα. Να ‘χουν να επενδύουν βρε αδερφέ τώρα που έχει ανάγκη ο τόπος.

Να συμβάλλουν κι αυτοί στην καταπολέμηση της ανεργίας. Μην απογοητεύσουν και τους εθνοπατέρες που τόσα έχουν επενδύσει σ’ αυτούς για να πάρει η χώρα τη ρότα της ανάπτυξης…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot