FOLLOW US: facebook twitter

Ξενοφών-Χάβαρι 3-1: Προ των πυλών της τετράδας

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54058″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών νίκησε 3-1 το Χάβαρι και παρέμεινε στην 5η θέση σε ισοβαθμία με τα Μακρίσια. Η πρώτη φάση του αγώνα ήταν για τους «μελανόλευκους», με τον Μπατζακόπουλο να πιάνει κεφαλιά άουτ. Από κει και πέρα, ο Ξενοφών ανέβασε την απόδοσή του και στο 20΄ το σουτ του Π. Κουτσογιαννάκη απέκρουσε ο Καρασούλας. Εν τέλει στο 43΄ ο Αλεξόπουλος από κοντά έκανε το 1-0 και αφού η μπάλα ήρθε σε αυτόν ύστερα από κεφαλιά του Σάββα Αντωνόπουλου στο δοκάρι. Με την έναρξη της επανάληψης έγινε το  2-0 με τον Κωνσταντόπουλο, ύστερα από σέντρα του Μπακατσέλου από δεξιά. Στο 70΄ το Χάβαρι μείωσε σε 2-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Σπύρου Μαργαρώνη και στο 83΄ ο νεαρός Γιώργος Μαντζαράπης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Τ. Κουτσογιαννάκης, Γ. Παναγόπουλος, Μιχαλόπουλος, Δημάκης, Κωνσταντόπουλος (65΄ Αναμουρλίδης), Π. Κουτσογιαννάκης, Φ. Παναγόπουλος (72΄Μαντζαράπης) , Αλεξόπουλος (46΄ Μπακατσέλος), Αντωνόπουλος (70΄ Πλατανίτης).

Χάβαρι: Καρασούλας, Μπουντουβής, Κοκκώνης (70΄ Σεϊντής), Χατζηγιάννης (46΄ Πυλαρινός), Σπ. Μαργαρώνης, Α. Μαργαρώνης (46΄ Γ. Μπερούκας), Καμαρινός, Μπουρούκης, Χριστόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπατζακόπουλος (60΄ Σπυρόπουλος).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot