FOLLOW US: facebook twitter

Ξεκίνησαν έργα καθαρισμού αντιπλημμυρικής προστασίας στον ΤΟΕΒ Μυρτουντίων

Ημερομηνία: 31-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7186″ img_size=”full”][vc_column_text]Λίγο πριν μπει το φθινόπωρο και οι εργασίες καθαρισμού των επικίνδυνων σημείων του αποστραγγιστικού δικτύου του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων ξεκίνησαν. Ήδη μηχανήματα του Οργανισμού έχουν αρχίσει παρεμβάσεις στο Στρεμμενό και το Μοσχονέρι, ώστε να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή των Λεχαινών.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης Χρήστος Παλαιολόγος «… ξεκινήσαμε αντιπλημμυρικά έργα στο δίκτυο του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων σε Λεχαινά και Βάρδα όπου υπάρχουν προβλήματα. Ένα μεγάλο αποστραγγιστικό κανάλι, είναι ο Στρεμμενός που «καθαρίζει» την πόλη των Λεχαινών και παρεμβαίνουμε εκεί για να αποφευχθούν οι πλημμύρες στην ευρύτερη περιοχή, όπως και στο Μοσχονέρι Λεχαινών.

Προσπαθούμε να παρέμβουμε ώστε να υπάρχει καλύτερη εικόνα στα αντιπλημμυρικά και θα συνεχιστούν και σε άλλα σημεία του δικτύου του ΤΟΕΒ και του δήμου. Στόχος μας είναι να αποφύγουμε νέες πλημμύρες στην περιοχή που έχει πληγεί πολλές φορές στο παρελθόν, από τη μανία του καιρού» σχολίασε ο κ. Παλαιολόγος. Παράλληλα επισήμανε πως οι παρεμβάσεις του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του τομέα ευθύνης του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot