FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Είμαστε πίσω αλλά αισιοδοξούμε»

Ημερομηνία: 31-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37674″ img_size=”full”][vc_column_text]Δηλώσεις του Ντίνου Καλαμπάκου κατά τη χθεσινή ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε. προπόνηση του Κοροίβου

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Κόροιβος ξεκίνησε την προετοιμασία του και χθες  η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τα Μ.Μ.Ε.. Ως εκ τούτου, ο προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος αλλά και κάποιοι παίκτες της ομάδας, μίλησαν για τη νέα σεζόν.

Ο «αρχιτέκτονας» του Κοροίβου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Καταρχάς, ήθελα πολύ να μείνω στην ομάδα, καθώς η διοίκηση και ο κόσμος έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μένα και αυτό μέτρησε πολύ. Ήμασταν όλοι μας ευχαριστημένοι από τη μεταξύ μας συνεργασία. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για το αν θα συνεχίσω ή όχι. Για τη νέα σεζόν, είμαστε λίγο πιο πίσω εν συγκρίσει με την περσινή σεζόν, αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε τρεις παίκτες ακόμα, έναν ξένο που θα τον παραγγείλουμε αύριο (!) και δύο Έλληνες. Ελπίζουμε και αισιοδοξούμε πως οι ξένοι που πήραμε θα μας βγουν.

Για τον Σονγκάνια υπάρχει μια κωλυσιεργία με τη βίζα του και ίσως έρθει την Κυριακή. Αυτή την εποχή, αφήνει την εθνική ομάδα της χώρας του για να έρθει στον Κόροιβο. Για τον Σκουλίδα, υπάρχει μια εμπλοκή  με την ΑΕΚ, που ελπίζουμε να ξεπεραστεί και να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας.

Πέρυσι, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε 8 φιλικά πριν τα επίσημα παιχνίδια μας, όμως φέτος και με δεδομένο ότι και οι ομάδες της Β΄ Εθνικής ξεκινούν νωρίς τις υποχρεώσεις τους, δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Ελπίζουμε να προλάβουμε να κάνουμε κάποιο φιλικό, για να μην… κουτουλάμε στα επίσημα. Γίνεται προσπάθεια να κλείσουμε φιλικά με τη Λευκάδα στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου ενώ ευελπιστούμε να παίξουμε ένα ακόμη φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Δηλαδή μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, καθώς στις 23 του μήνα έχουμε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Προμηθέα».

Γιάννης Σαχπατζίδης: «Χρειάζεται σκληρή δουλειά»

«Έμεινα στην ομάδα επειδή μου αρέσει εδώ, επειδή κάτι καλό γίνεται εδώ. Όλα έπαιξαν ρόλο. Ο κόσμος, η διοίκηση, οι προπονητές. Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα. Ε ύχομαι να έχουμε πάνω από όλα υγεία, αυτό είναι το βασικό για την ομάδα. Να είμαστε ενωμένοι και να κρατήσουμε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας. Χρειάζεται σκληρή δουλειά. Όπως και πέρυσι, έτσι πιστεύω και φέτος θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, με βασικό στόχο μας την παραμονή και ό,τι καλύτερο βγει από εκεί και πέρα».

 

Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς: «Βήμα παραπάνω στην καριέρα μου»

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Κοροίβου που με εμπιστεύτηκε αυτή τη χρονιά. Βρισκόμουν στην ομάδα του Δούκα τα τελευταία δύο χρόνια, στην Α2 και για μένα ο Κόροιβος είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Ήταν ένα όνειρο που ήθελα εδώ και χρόνια να ολοκληρώσω. Μέσα από σκληρή δουλειά που έχω κάνει να παίξω στη Basket League. Να έχουμε υγεία και εύχομαι καλή χρονιά σε τις ομάδες. Ο στόχος του Κοροίβου είναι η παραμονή στην κατηγορία και μια αξιοπρεπής πορεία . Μέσα από τη δουλειά που θα ρίξουμε στο γήπεδο όλα τα παιδιά και μέσα από τη συγκέντρωση πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για τον Κόροιβο ακούω τα τελευταία χρόνια τα καλύτερα λόγια. Είναι μια οικογένεια, μια παρέα. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι κοντά στην ομάδα, τη στηρίζουν και αυτό είναι κάτι που βοηθά τους παίκτες και είναι ένα κίνητρο παραπάνω για όλους μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot