FOLLOW US: facebook twitter

Νεκρός 85χρονος σε τροχαίο στο Νιοχώρι Κυλλήνης – Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Ημερομηνία: 06-09-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”9762″ img_size=”full”][vc_column_text]Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες νωρίς το πρωί ο Θανάσης Παγκάκης. Ο 85χρονος αναβάτης δίκυκλης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όχημά του συγκρούστηκε με ΙΧΦ «αγροτικό» στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας – Κυλλήνης στο ύψος του Νεοχωρίου.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 7,30 το πρωί της Τετάρτης. Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με πληροφορίες εκινείτο στο ρεύμα προς Λεχαινά και προπορευόταν του «αγροτικού» που οδηγούσε ένας 25χρονος και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν νωτομετωπικά. Ο 85χρονος πέφτοντας στην άσφαλτο μετά τη σύγκρουση, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 85χρονος δεν φορούσε κράνος. Ο οδηγός του ΙΧΦ συνελήφθη από άνδρες του Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης που διενεργεί προανάκριση για το δυστύχημα. Ο ηλικιωμένος ήταν πεθερός της επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ Πηνειού Σοφίας Μαρινοπούλου.

Η συντακτική ομάδα της “Πρωινής” , εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot