FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Μακρίσια 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι

Ημερομηνία: 05-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”51443″ img_size=”full”][vc_column_text]

Διαμαρτύρεται για τη διαιτησία η Νίκη Τραγανού

Στο μεγάλο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής, Νίκη Τραγανού και Α.Ο. Μακρίσια αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2. Οι ερυθρόλευκοι που έχουν θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τα πλέι-οφ, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4’ με τον Μούτσο, με τους «μπλε» να ισοφαρίζουν στο 16’ με σέντρα-σουτ του Γαργαρώνη από αριστερά και την προβολή του Δημήτρη Κολοτούρου, να ξεγελάει τον Τσάμπρα. Η Νίκη είχε φάσεις για το 2-1 με τους Γεωργιόπουλο και Νίκο Κολοτούρο στο 20’ και 43’ αντίστοιχα, αλλά ο Α.Ο.Μ. αποδείχτηκε πιο εύστοχος καθώς στο 35΄ ο Μπάρκας έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου πίεσε πολύ για την ισοφάριση  και έχασε ευκαιρίες με τους Δούλο, Γεωργιόπουλο. Τελικά ισοφάρισε στο 60’ με τον Δ. Κολοτούρο και στο 90΄ έμεινε με 10 παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον Στάθη Κολοτούρο, για φάουλ στον Μούτσο που έβγαινε τετ-α-τετ. Για τη φάση αυτή, η Νίκη διαμαρτύρεται πως δεν υπήρχε καν φάουλ, όπως επίσης φωνάζει για ένα πέναλτι σε ανατροπή του Παρασκευόπουλου στο 65΄.

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Στ. Κολοτούρος, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος (82’ Παπαχριστόπουλος), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος(63’ Καλογερόπουλος).

Μακρίσια: Τσάμπρας (85’ λ.τρ. Καρανικολός), Γ. Ηλιόπουλος, Γκουβέρος, Διονυσόπουλος (60’ Πετρόπουλος), Τσίτσος (87’ λ.τρ. Κύτταρης), Καββαθάς, Μούτσος, Μπαλαούρας, Σταματελάτος, Μπάρκας, Χατζηαράπης (70’ Κακολύρης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot