FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού-Κουρτέσι 5-0: «Πολυβόλο» η Νίκη

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40167″ img_size=”full”][vc_column_text]Δύο γκολ ο Δημήτρης Κολοτούρος

Η Νίκη έδειξε ένα μέρος από τις μεγάλες δυνατότητες που έχει, επικρατώντας με το ευρύ 5-0 του ΑΠΟ Κουρτεσίου, το απόγευμα του Σαββάτου στο Τραγανό. Έτσι, η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα και ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τη νεοφώτιστη Α.Ε. Πηνείας.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 27΄ με πλασέ του αρχηγού Νίκου Κολοτούρου και δύο λεπτά μετά ο νεαρός αλλά ταλαντούχος Φώτης  Καλογερόπουλος έκανε το 2-0 με τον ίδιο τρόπο. Στο 37΄ ο Δημήτρης Κολοτούρος είδε τον Ψυχογιό εκτός θέσης και τον πλάσαρε από τον κέντρο του γηπέδου σχεδόν και στο 44΄ ο Γεωργιόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στην επανάληψη, η Νίκη κατέβασε ταχύτητα και σκόραρε μόλις μία φορά στο 85΄ με πλασέ του Δημήτρη Κολοτούρου.

Ο ΑΠΟΚ βγήκε στο πρώτο 20λεπτο δύο φορές απειλητικά στην επίθεση αλλά δεν κατάφερε να φτάσει σε θέση για γκολ, ενώ στο 25΄ τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Ντίνος Καπώνης.

 

Νίκη: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (72’ Κασσιανός), Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Καλογερόπουλος (58’ Λούρμπας), Δούλος (77’ Γιαννακόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (70’ Στ. Κολοτούρος), Ν. Κολοτούρος.

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός, Φιλιππακόπουλος, Γ. Σωτηρόπουλος, Θ. Δημητρουλόπουλος, Λυκουργιώτης, Κόστα, Α. Κωστόπουλος, Κουρλός (80’ Κόσκορης), Ντ. Καπώνης (25’ λ.τρ. Κουργιαλάς) Χριστόπουλος (60’ Κουλούρης), Μ. Σωτηρόπουλος (70’ Αλ. Καπώνης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot