FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Θετικό το τελευταίο τεστ

Ημερομηνία: 08-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38430″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Νίκη Τραγανού ολοκλήρωσε τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με νίκη στα Σαγέικα επί του Εθνικού με 2-1. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ισοφάρισε με πλασέ του Λούρμπα στο 35΄ και έκανε την ανατροπή στο 70΄ με σουτ του Μπράβου έξω από την περιοχή.

Οι «μπλε» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση ιδίως στο β΄ ημίχρονο κι έδειξαν πως είναι σχεδόν έτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αυτές ξεκινούν το προσεχές Σάββατο για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ηλείας, κόντρα στους Λέοντες Αμαλιάδας στο γήπεδο Αμπελοκάμπου (ώρα έναρξης 5.30μ.μ.).

Τα προβλήματα τη δεδομένη χρονική στιγμή,  για τον τεχνικό Θοδωρή Ανδριόπουλο είναι δύο, ο Άγγελος Μπαρδούσης και ο Σταμάτης Βουρτσάνης. Ο πρώτος, ο οποίος είχε υποστεί ρινικό κάταγμα στο φιλικό με τα Μακρίσια στις 31 Αυγούστου, θα επιστρέψει στα γήπεδα την επόμενη εβδομάδα. Ο δεύτερος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και σε λίγες μέρες θα είναι και αυτός έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot