FOLLOW US: facebook twitter

Νέα τριπλή «θυσία» στην Πατρών-Πύργου: Ο δρόμος- καρμανιόλα «κατάπιε» τρεις ακόμα αθώες ψυχές που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Ημερομηνία: 01-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”72210″ img_size=”full”][vc_column_text]

-68χρονος από την Δάφνη Αμαλιάδας ο ένας νεκρός σε μετωπική ΙΧ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ λίγο έξω από τον Πύργο

 

Τελειωμό δεν έχει δυστυχώς η λίστα θανάτου ανθρώπων που χάνουν καθημερινά  τη ζωή τους στην άσφαλτο, στο δρόμο – καρμανιόλα της Πατρών- Πύργου, γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσοι ακόμα συνάνθρωποι μας θα πρέπει να θυσιαστούν, για να δρομολογηθεί επιτέλους το έργο ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου που θα προσφέρει ασφάλεια στους οδηγούς.

Μέσα σε ένα διήμερο, Παρασκευή και Σάββατο, είχαμε δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, ένα λίγα χιλιόμετρα από την είσοδο στου Πύργου επί της Ε.Ο- Πατρών Πύργου με νεκρό έναν 68χρονο από την Δάφνη Αμαλιάδας και ένα ακόμα το Σάββατο στο ύψος της Βιομηχανικής ζώνης επί της Ε.Ο με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες.

Ο 68χρονος Γιώργος Λαγκαδινός συνταξιούχος αυτοκινητιστής από τη Δάφνη Αμαλιάδας, ήταν εκείνος που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στην ΕΟ Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Χανακίων.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε, ένα τζιπ Honda HRV, συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο παρά τα τεχνικά μέσα που είχαν στη διάθεσή τους, δυσκολεύτηκαν αρκετά να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του 68χρονου, από την άμορφη μάζα σιδερικών. Ήταν πραγματικά συγκλονιστική η εικόνα του αυτοκινήτου μετά τη σφοδρή σύγκρουση. Ο 68χρονος, έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ακρωτηριάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκινείτο με κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν στο ύψος της διασταύρωσης Χανακίων – Μυρτιάς εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, προσπέρασε όχημα που περίμενε στη διαγράμμιση για να στρίψει αριστερά και συγκρούστηκε με μεγάλη σφοδρότητα με το λεωφορείο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Ηλείας, Πάτρα – Πύργος.
Από τη σύγκρουση δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους επιβάτες του λεωφορείου, αλλά μόνο ο οδηγός του.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot