FOLLOW US: facebook twitter

Μπάσκετ/Κόροιβος: Τα «παιδιά» του κοιτάζει ο Καλαμπάκος

Ημερομηνία: 12-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32814″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ντίνος Καλαμπάκος θα εμπιστευτεί τα δικά του μπασκετικά «παιδιά» στον Κόροιβο, τα οποία θα πλαισιωθούν από ποιοτικούς ξένους παίκτες. Νούμερο ένα στόχος, είναι ο Σωκράτης Ψαρόπουλος, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Ντίνο Καλαμπάκο στο Παγκράτι. Στη λίστα, βρίσκεται και το όνομα του Σπύρου Μοτσενίγου. Άλλωστε, στο πλάνο των «μπλε» είναι η παραμονή των Μιχάλογλου, Σαχπατζίδη και η απόκτηση του Στάθη Παπαδιονυσίου.

Αγώνας για οικονομική ενίσχυση

Στο μεταξύ, στις τάξεις του Κοροίβου, συνεχίζονται επαφές και κινήσεις που συνολικό στόχο έχουν την προσέλκυση απαραίτητων οικονομικών πόρων ώστε να δημιουργηθεί αλλά και να λειτουργήσει η ομάδα της νέας περιόδου.

Όπου ο σύλλογος, ως γνωστόν, θα έχει την νέα τεράστια επιτυχία να τιμήσει με την παρουσία του για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Basket League, την Αμαλιάδα και την Ηλεία γενικότερα. Και βέβαια θέλει αρωγούς στην προσπάθειά του κάθε φίλο του συλλόγου και του μπάσκετ, προκειμένου να σχεδιαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η νέα παρουσία.

Νέα διάψευση …νέων σεναρίων

Την ίδια ώρα, εξακολουθούν να μην… λείπουν, φημολογίες αλλά και κάποια δημοσιεύματα σε αθηναϊκά σάιτ ότι ο Κόροιβος λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι υποψήφιος να δώσει τη θέση του σε άλλη ομάδα, προερχόμενη από την Α2…

Κάτι δηλαδή, που τέτοια περίπου εποχή έχει πλέον …καθιερωθεί για να φημολογείται. Αλλά για μια ακόμα φορά είναι κατηγορηματική η διάψευση των ανθρώπων της ομάδας ότι υπάρχει το παραμικρό έστω, τέτοιο ενδεχόμενο!

Είναι μεν αλήθεια ότι ο Κόροιβος χρειάζεται πόρους – αυτό είναι αυτονόητο. Όπως επίσης είναι αλήθεια ότι ως πιο άμεση υποχρέωση της ομάδας εμφανίζεται αυτό το διάστημα η αποπληρωμή οφειλών από περυσινούς μισθούς που πρέπει να γίνει προς τον τεχνικό Ντίνο Καλαμπάκο.

Αλλά, γενικότερα, αυτές είναι καταστάσεις που λόγω των περιορισμένων οικονομικών υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Και το σωματείο – όπως τα περισσότερα μικρομεσαία της χώρας – έχει μάθει να …ζει με αυτές. Καθώς και να βρίσκει τις όποιες λύσεις! Πάντα βέβαια με την απαραίτητη στήριξη από τον κόσμο της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής. Γιατί αλλιώς, πραγματικά δεν γίνεται…

Ο Φάρος …Λάρισας και η Δόξα Λευκάδας

Την ίδια ώρα, σχετικά με άλλες θέσεις στη μεγάλη κατηγορία, ο Φάρος Κερατσινίου που είναι η μια από τις δυο ομάδες που ανέβηκαν (η άλλη είναι ο Πανιώνιος), έχει δώσει τη θέση του. Τα τυπικά μόνο απομένουν για την συγχώνευση Φάρου Κερατσινίου και Γυμναστικού Συλλόγου στη Λάρισα. Έτσι η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου θα επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια μετά από πολλά χρόνια. Και η ομάδα προχωρά σαν να είναι ήδη και με την βούλα στην Α1. Ο νέος προπονητής έχει ήδη βρεθεί και θα είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Και το πλάνο θέλει έξι ξένους που θα είναι βασικά ταλαντούχοι Αμερικανοί που θα στηριχθεί η ομάδα για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Η Δόξα Λευκάδας απο κει και πέρα, “παίζει” έντονα σε σενάρια συγχώνευσης προκειμένου να βρεθεί εκ νέου στη Basket League παρότι έπεσε. Είχε κι αυτή συζητήσει με τον Φάρο, κι ακόμα φημολογίες την έφεραν να …ψάχνεται μέσω Κοροίβου ή και μέσω Τρικάλων!

Ανανέωση για παλιούς κατόχους διαρκείας

Το τμήμα εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. Κόροιβος ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας ότι η διάθεση των καρτών για την σεζόν 2017-18 έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται! Όσοι θέλουν να διατηρήσουν τις ίδιες θέσεις στην κερκίδα, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων διαρκείας κ. Αντρέα Μπουλμπασάκο στο τηλ 6945 999573 σε ώρες γραφείου. “Γινόμαστε και φέτος ο έκτος παίκτης της ομάδας μας, το ταξίδι συνεχίζεται, εσείς θα λείπετε;” είναι το σχετικό σλόγκαν της ΚΑΕ[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot