FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον: Τρίτος στο Πανελλήνιο Ομαδικό Εφήβων ο Φιλαθλητικός

Ημερομηνία: 14-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”60186″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια  ακόμα σημαντική επιτυχία πρόσθεσε το τμήμα μπάντμιντον του Φιλαθλητικού στην ιστορία του, αφού κατάφερε να αναδειχθεί στην 3η θέση του Πανελληνίου Ομαδικού Πρωταθλήματος Εφήβων. Αναμφισβήτητα το επίτευγμα είναι σημαντικό γιατί δεν φτάνει να έχεις ένα καλό αθλητή αλλά πληθώρα καλών αθλητών για να αναρριχηθείς ψηλά στην κατάταξη.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση που διεξήχθη στη Πορταριά το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη για πρώτη φορά και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα με την κατάσταση να μην έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τον τελευταίο αγώνα ενώ παίχτηκε και όμορφο μπάντμιντον. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σύλλογος της πόλης μας ηττήθηκε από τον Πρωταθλητή Πλάτωνα Σερρών 4-3 νίκες κάτι όμως που δεν θα άλλαζε την κατάταξη του που είχε ένα κακό παιχνίδι με τον Ιάσωνα από την Θεσσαλονίκη που του κόστισε πολύ στην βαθμολογία.

Ο Φιλαθλητικός στηρίχθηκε σε αυτό το τουρνουά κατόπιν επιλογής του προπονητή του Παναγιώτη Τσόκου στους εξής: Κυριάκο Κατσιαδράμη, Πλάτωνα Αγκο, Ανδρέα Γεωργόπουλο, Κώστα Αναστασόπουλο, Αλέξανδρο Σπυρόπουλο, Αντωνία Βλαχαντώνη, Παυλίνα Βλαχαντώνη, Ευγενία Νικολακοπούλου, Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου και Βασιλική Τολια. Στο ομαδικό πρωτάθλημα δικαίωμα κάθε ομάδα είχε να παραταχθεί με 5 αγόρια και 5 κορίτσια το μέγιστο, ενώ θα έπρεπε να είναι ηλικίας U-17, U-15  ή U-13.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot