FOLLOW US: facebook twitter

Μπάντμιντον/Φιλαθλητικός: Χάλκινοι Κατσιαδράμης και Δημόπουλος στο Youth International

Ημερομηνία: 01-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η στιγμή της απονομής με τα παιδιά του Φιλαθλητικού  να κρατούν την ελληνική σημαία.

 

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για το τμήμα Μπάντμιντον του Φιλαθλητικού είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Φιλαθλητικός για πρώτη φορά συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά Youth International που διεξήχθη στην πόλη του Σιδηρόκαστρου. Σε αυτό το τουρνουά η ομάδα της πόλης μας συμμετείχε με 8 αθλητές από τους καλύτερους του συλλόγου με την φιλοσοφία και στόχο να πάρουν αγώνες στα πόδια τους.

Στα U-15 με τους Κυριάκο Κατσιαδράμη, Ευγενία Νικολακοπούλου, Παυλίνα Βλαχαντώνη, Αντωνία Βλαχαντώνη, Θανάση Παπαδάτο και Αλέξανδρο Δημόπουλο στα U-13 με Κώστα Αναστασόπουλο και στα U-11 με Χαρούλα Βλαχαντώνη. Μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε με το χάλκινο μετάλλιο είχαμε από το δίδυμο των Κυριάκου Κατσιαδράμη με τον Αλέξανδρο Δημόπουλο.

Τα δυο πυργιωτόπουλα αγωνιζόμενα εξαιρετικά έφτασαν να ανέβουν στο βάθρο σε ένα σημαντικό διεθνές τουρνουά κάτι που δείχνει την δυναμική των αθλητών αυτών αλλά και την δυναμική που έχει εδώ και χρόνια αναπτύξει ο σύλλογος της πόλης μας. Παράλληλα και τα άλλα παιδιά στις λεπτομέρειες έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν και αυτά στο βάθρο των νικητών.

Π. Τσόκος: «Το μέλλον αναμένεται ευοίωνο»

Ο προπονητής τους, που δεν γινόταν να ακολουθήσει την αποστολή, Παναγιώτης Τσόκος, μας είπε σχετικά: «Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και την παρουσία των παιδιών μα σε αυτό το διεθνές τουρνουά που είναι και το πρώτο που μετέχουμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε και άλλα μετάλλια αλλά να μην είμαστε και αχάριστοι, όταν άλλοι σύλλογοι από την Ελλάδα έψαχναν με το σταγονόμετρο ανάμεσα σε εξαιρετικούς αθλητές από την Ευρώπη να βρουν ένα μετάλλιο. Σίγουρα μετά από αυτή την εμπειρία το μέλλον αναμένεται πιο ευοίωνο για την ομάδα μου και τα παιδιά αυτά που αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot