FOLLOW US: facebook twitter

«Μηνύματα από το Σύμπαν»: Ομιλία από τον αστροφυσικό Διονύση Σιμόπουλο

Ημερομηνία: 26-05-2017 | Συντάκτης:

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Υπαλλήλων Ηλείας οργανώνει μεγάλη εκδήλωση αύριο  Σάββατο 27 Μαΐου 2017 και ώρα 8:30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Διονύσης Σιμόπουλος, τ. Διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου με θέμα «Μηνύματα από το Σύμπαν».

Συμμετέχουν:

  • Κωνσταντίνα Σακκά-Κυρίτση,Σχολική Σύμβουλος Εκπαιδευτικών Μουσικής Περιφερειακής Ενότητας Δ. Ελλάδας
  • Η Χορωδία του Συλλόγου Φιλοπρόοδων Ζαχάρως
  • Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας
  • Το 1ο Σύστημα Δ/Π Πύργου

Μία ώρα πριν την εκδήλωση (7:30 μ.μ.) θα λειτουργήσει στο φουαγιέ Έκθεση Αεροναυτικής και Διαστήματος με εκθέματα, κατασκευές, έκθεση βιβλίου Αστρονομίας και γωνιά Αστρονομίας για μαθητές. Η έκθεση οργανώνεται από το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) Ηλείας υπό την αιγίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ηλείας.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχουν οι εκπαιδευτικοί Ηλίας Καλογήρου, Νίκη Κατσιάπη, Στέλιος Γιαννακέας και Χρήστος Παπανδρέου σε συνεργασία με τη  Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Πύργου.

Όλοι οι μαθητές που θα επισκεφθούν την έκθεση θα πάρουν δώρο – αφίσα του ηλιακού συστήματος και ένα μαγνητάκι με αστρονομικό θέμα.

Κατόπιν κλήρωσης 15 μαθητές θα κερδίσουν ένα DVD με 19 ψηφιοποιημένα βιβλία του Διονύση Σιμόπουλου με ιδιόχειρη αφιέρωση.

Επιπλέον, 5 μαθητές θα κερδίσουν από δύο εισιτήρια ο καθένας για όποια παράσταση επιθυμούν στο Ευγενίδειο Πλανητάριο, συνοδευόμενα από ένα βιβλίο του Διονύση Σιμόπουλου σε έντυπη μορφή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot