FOLLOW US: facebook twitter

Μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε…

Ημερομηνία: 07-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”19087″ img_size=”full”][vc_column_text]Θα διαβάσατε φαντάζομαι τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα του πρώτου πενταμήνου 1,8 και κάτι δισεκατομμύρια καθόλου άσχημα- τουλάχιστον για το οικονομικό επιτελείο.

Θα ακούσατε φαντάζομαι επίσης και το αισιόδοξο τιτίβισμα του Αλέξη ότι μετά τα πολλά χρόνια της κρίσης «ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι», για τις επενδύσεις που σίγουρα έρχονται και τις νέες θέσεις εργασίας που θα γίνουν ακόμα περισσότερες με τη ρύθμιση του χρέους και την οικονομία που επιτέλους θα πάρει την ανιούσα.

Την βεβαιότητα εν ολίγοις ότι τούτη τη φορά οδεύουμε προς το τέλος του τούνελ. Να την πω τώρα την κακία μου; Μάλλον παίζουμε τις κουμπάρες. Γιατί ρίχνοντας μια ματιά στον περίγυρο διαπιστώνεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο ρόδινα.

Τέτοιο «σαφάρι» δεν ξέρω αν έχει ζήσει η κοινωνία. Εφορίες και ταμεία έχουν βάλει κάτω τα κιτάπια τους και όποιον πάρει ο χάρος. Κατασχέσεις, πλειστηριασμοί και ποινικές διώξεις στην ημερήσια διάταξη. Με τα πρόστιμα και προσαυξήσεις να πέφτουν βροχή και τον ΕΝΦΙΑ, τον ΕΦΚΑ και το Taxis net να μας κυνηγούν και στον ύπνο μας.

Εντάξει δεν λέω να κυνηγήσουν την φοροδιαφυγή και τους «στρατηγικούς» κακοπληρωτές. Αλλά όταν βάζουν στο στόχαστρο συνταξιούχους, μικρομεσαίους, κοσμάκη ισοπεδωμένο που τη βγάζει δε τη βγάζει, για ποια προκοπή μιλάμε, ποιά ανάκαμψη και για ποιο φως στο τούνελ.

Εδώ μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε.

Που να δώσουμε απολογία δεν έχουμε. Ούτε καν μαντίλι να κλάψουμε…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot