FOLLOW US: facebook twitter

Μήνυμα ενότητας για το καλό της Φιγαλείας

Ημερομηνία: 12-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

fiagelia-pita-episimoi-katoikoi1

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Κ παρουσία επισήμων και κατοίκων της περιοχής

Για δεύτερη φορά η Νέα Φιγαλεία σύσσωμη κόβει πρωτοχρονιάτικη πίτα, αφού κάτοικοι, φορείς, σύλλογοι, σωματεία, δημοτική αρχή και αντιπολίτευση παραβρέθηκαν χτες στο Δημαρχείο Φιγαλείας όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Το Δημαρχείο γέμισε από κόσμο μετά το κάλεσμα της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ολυμπίας Κατσάμπουλα προς κατοίκους και συλλόγους. Έτσι λοιπόν κόπηκε μια μεγάλη πίτα από κοινού με όλους, με μοναδική ευχή της προέδρου όλοι ενωμένοι το νέο έτος για το καλό και την ανάπτυξη της Νέας Φιγαλείας. Αξίζει να σημειωθεί πως παραβρέθηκαν:

fiagelia-pita-episimoi-katoikoi4

Ο Βουλευτής Νομού Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος (ΠΑ.ΣΟ.Κ- ΔΗΜ.ΑΡ) με το διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Γιώργο Καραστέργιο, ο πολιτευτής Ηλείας με τη Ν.Δ Θεόδωρος Βλαγκούλης
η  Αναπληρωτής Δήμαρχος Ζαχάρως-Φιγαλείας Αθηνά Γαλάνη, όλοι οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ζαχάρως, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστας Αλεξανδρόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι του δασαρχείου Ολυμπίας και της Εφορείας Αρχαιτοτήτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Ναυτικού Νομού Ηλείας Αντιπλοίαρχος Ε.Α Π.Ν Ζώης Υφαντής μαζί με τον αντιπρόεδρο Αντιπλοίαρχο Ε.Α Π.Ν Αναστάσιο Αράπογλου, ο πρόεδρος του Π.Α.Ο Κακοβάτου Πέτρος Μπηλιώνης κ.α Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος και ιερέας της Νέας Φιγαλείας π. Αναστάσιος. Το «παρών» έδωσαν ακόμα, οι  σύλλογοι και τα σωματεία (Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιγαλείας, Πολιτιστικός Σύλλογος Φασκομηλιάς, Α.Ο Απόλλων Νέας Φιγαλείας, Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού – Γυμνασίου -Λυκείου, Σύλλογος Γυναικών Νέας Φιγαλείας και περιχώρων, Διασωστική Εθελοντική Ομάδα Φιγαλείας, Εκκλησιαστικό Συμβούλιο) καθώς και ο πρώην Δήμαρχος Πανταζής Χρονόπουλος.

fiagelia-pita-episimoi-katoikoi2

Πηγή ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot