FOLLOW US: facebook twitter

Μάνα, ο πολυτιμότερος άνθρωπος στη ζωή μας: Ο Σύλλογος Γυναικών «ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ» γιόρτασε την γιορτή της μητέρας

Ημερομηνία: 09-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου «ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ» γιόρτασε την γιορτή της μητέρας το Σάββατο στον πεζόδρομο της Δημοτικής Αγοράς

Μια όμορφη και τρυφερή εκδήλωση για την Γιορτή της μητέρας που φέτος γιορτάζεται την Κυριακή 14 Μαίου αφού έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται την δεύτερη Κυριακή του Μαίου διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών «ΟΙ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΕΣ» με πρωτοβουλία της προέδρου Αντριάνας Αγγελακοπούλου το Σάββατο το απόγευμα, στον πεζόδρομο της Δημοτικής Αγοράς, μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου.

Η πρόεδρος στην ομιλία της αναφέρθηκε στην μάνα, στον πολυτιμότερο άνθρωπο στη ζωή του καθενός μας, στην μητρότητα, στις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει για να μεγαλώσει τα παιδιά της σε έναν κόσμο συχνά αφιλόξενο που δεν της παρέχει και τα καλύτερα εφόδια και που όμως καταφέρνει με αυταπάρνηση, με την αγάπη, την τρυφερότητα και την αγκαλιά της να ξεπερνά όλα τα εμπόδια.

Στην συνέχεια η κ. Αγγελακοπούλου αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες,  βράβευσε μητέρες – μέλη του Συλλόγου, πολλές από αυτές ήταν ιδιαίτερα συγκινημένες καθώς θυμήθηκαν όλη την μητρική διαδρομή τους  και ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό του Συλλόγου και απαγγελία ποιημάτων για την μάνα. Η βραδιά έκλεισε με φαγητό και χορό, καθώς όλες μαζί διασκέδασαν στο κέντρο «Πέτρα» στο Στρέφι.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1494329900864-2bf42d2c-3657-9″ include=”26254,26250,26253,26252″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot