FOLLOW US: facebook twitter

Λ. Σέμος: «Μπορούμε ακόμη καλύτερα»

Ημερομηνία: 31-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

semos

Ανοιχτό Γήπεδο

Ο νέος τεχνικός του Αστέρα, Λάζαρος Σέμος, αναφερόμενος στην ως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με την απόδοση των παιδιών όσο και με τα αποτελέσματα. Βλέπω ότι, αν και υπήρχε υψηλός δείκτης δυσκολίας, πρώτα με τον Α.Ο. Λουτρακίου, σε ένα κομβικό ματς  και στη συνέχεια στους εκτός έδρας αγώνες μας με Παναρκαδικό και Τσικλητήρα. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Αποκορύφωμα ήταν ο τελευταίος αγώνας στην Πύλο, όπου είχαμε τέτοια απόδοση που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ακόμη και τη νίκη. Αν ηρεμήσουμε και δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά, μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα, αρκεί να κρατάμε τα κίνητρά μας σε υψηλά στάνταρ. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα».

Έλεος με τα εξοδολόγια διαιτησίας

Πολλά παράπονα έκανε στη στήλη ο παράγοντας του Ηλειακού Βαρθολομιού, Δημήτρης Βύτανος, σχετικά με το εξοδολόγιο διαιτησίας του αγώνα Ηλειακός-Αλφειός (Τετάρτη 21/12). Θεωρεί υπερβολικά μεγάλο το εξοδολόγιο που έφτασε τα 181 ευρώ, από τα οποία κάπου 32 η αποζημίωση του παρατηρητή διαιτησίας.

*Μας είπε εμφατικά: «τα έσοδά μας ήταν 90 ευρώ. Μόνο τα έξοδα διαιτησίας έφτασαν τα 181 ευρώ. Επιτέλους πού και πώς θα βγούμε!». Χιλιοειπωμένα και χιλιογραμμένα πράγματα. Ξέχασε ο φίλος μας να υπολογίσει 10 ευρώ του παρατηρητή αγώνα. Έπειτα, τι χρειάζεται ο παρατηρητής διαιτησίας σε όλα τα ματς Α1 και Α2; Πόσο χειρότερη θα ήταν η διαιτησία χωρίς τον παρατηρητή;  Δεν ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται αλλού (σε άλλες ΕΠΣ). Θέλει λίγο ψάξιμο. Πάντως στην ΕΠΣ Αργολίδας στους 8 αγώνες πάει ένας ή δύο παρατηρητές στους σπουδαιότερους αγώνες. Αυτά είναι τα δεδομένα. Ο Άρης Κουλούρης έχει άλλες απόψεις. Τις δικές του απόψεις. Όπως ότι οι διαιτητές πρέπει να αποζημιώνονται από τον τόπο κατοικίας τους και όχι από την έδρα της Ένωσης.

Πλήρωσαν την επομένη!

Συναφές με το παραπάνω γεγονός είναι αυτό που συνέβη πριν λίγο καιρό σε ματς Α΄ τοπικής. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το εξοδολόγιο της διαιτησίας και ζήτησαν να πληρώσουν στο τέλος. Ο διαιτητής (φυσικώ τω λόγω), το αποδέχτηκε. Όμως στο γήπεδο δεν βρέθηκαν ούτε δέκα φίλαθλοι και οι γηπεδούχοι δεν συγκέντρωσαν το ποσό της αποζημίωσης. Μάθαμε πως το εξοδολόγιο εξοφλήθηκε την επομένη. Ιδού τι τραβάνε τα σωματεία!

Κατορθώματα του Γκάτση

Είναι γνωστός σε όλους ο Βαγγέλης Γκάτσης. Ο προικισμένος επιθετικός που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας και ως μεσοεπιθετικός πέτυχε 7 γκολ. Φέτος μετακόμισε στην Αργολίδα και αγωνίζεται με τον Ερμή Κιβερίου, ο οποίος είναι πρωτοπόρος. Ο Γκάτσης δεν αγωνίζεται σέντερ φορ, αλλά περιφερειακός. Έχει ήδη σκοράρει 21 φορές και φυσικά είναι πρώτος. Να δείτε δε τη διαφορά. Ο δεύτερος είναι ο Ηλίας Κοσμάς του Παναριτίου με 13 γκολ! Στην Α΄ Ηλείας πρώτος είναι ο Νικολετάκης με 13 γκολ. Φανερή η διαφορά.

Ορίστηκε ο Σταθόπουλος

Άνοιξε η τύχη του Πάνου Σταθόπουλου. Ορίστηκε για πρώτη φορά από τότε που μπήκαν στην ΚΕΔ οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, ως βοηθός στη Σουπερλίγκα. Θα είναι δεύτερος στον αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής ΑΕΚ-Παναιτωλικός, με διαιτητή τον Μάνταλο.

 Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Μετά από μια βαθιά ανάσα  που πήραν οι ομάδες της Α΄ τοπικής, με το έμπα του 2017, ξεκινούν πάλι εμβόλιμα , την Τετάρτη 4 Γενάρη. Μια αγωνιστική πριν το κλείσιμο του γύρου, με εξαιρετικού ενδιαφέροντος ματσάκια και το ντέρμπι Δόξας-Νίκης.

*Αν περιμένετε τα προγνωστικά μην ματαιοπονείτε. Ενόσω στον πάνω κόσμο κυκλοφορούν οι καλικάντζαροι που μολύνουν τους νοικοκυραίους, δεν θα δώσω προγνωστικά. Δεν θα πάω σε γρουσουζιές  για καμία ομάδα. Αφήστε δε που θα αγωνίζονται και νεομεταγραφέντες.

*Προσωπικές ευχές σε όλους τους αθλούμενους , στους παράγοντες των σωματείων (καλό κουράγιο) και στους αναγνώστες μας. Το 2017 να είναι γόνιμο, υγιές και να εκπληρώσει τις επιθυμίες ενός εκάστου. Η στήλη θα είναι πάλι μαζί σας από τις 5 του Γενάρη. Ως τότε να είστε όλοι καλά.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot