FOLLOW US: facebook twitter

Λουτράκι-Αστέρας Αμαλιάδας: Επέστρεψε με βαθμό

Ημερομηνία: 24-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για την 26η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής ο Αστέρας απέσπασε ισοπαλία (χωρίς τέρματα) στο Λουτράκι, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του αμαλιαδίτικου συλλόγου στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Λάζαρου Σέμου έπεσε στην 9η θέση,  αλλά έχει τρία παιχνίδια στην Αμαλιάδα μέχρι το φινάλε (με Παναρκαδικό, Τσικλητήρα και Θήβα) και μπορεί να επιτύχει το στόχο της 5ης θέσης, από την οποία απέχει αυτή τη στιγμή μόλις τρεις βαθμούς.

Στον αγώνα του Λουτρακίου, ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο α΄ ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε πάρει κεφάλι στο σκορ στο 25΄, όταν ο Μελετίδης έδωσε πάρε-βάλε στον Θανάση Αντωνόπουλο, αλλά αυτός με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης είχε στη συνέχεια κεφαλιά λίγο άουτ. Στην επανάληψη, το παιχνίδι δεν είχε φάσεις με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μάχες κέντρου και εν τέλει να βολεύονται με το βαθμό της ισοπαλίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «βυσσινί» είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Κορίνθιους.

Λουτράκι: Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Σιώκος, Νικολάου, Ζελό, Γούλας, Μάγγος, Κωβαίος (77΄ Γκιζαριώτης), Αποστολάκης (83΄ Βλάχος), Ζερβός.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (85΄ Σταθάτος), Μπαρδούσης, Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζούρας, Μπαρμπαρούσης, Μελετίδης, Γκατιάγκα (78΄ Κασάπης), Παρασκευόπουλος (59΄ Οντβονγκ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot