FOLLOW US: facebook twitter

Λαμπροπούλου Χριστίνα: Ας συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και κοινωνική ευαισθησία

Ημερομηνία: 08-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38421″ img_size=”full”][vc_column_text]Χαιρετισμός της Προέδρου Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας PALSO Χριστίνας Λαμπροπούλου με την έναρξη του νέου σχολικού έτους

Βρισκόμαστε στο κατώφλι της νέας σχολικής χρονιάς η οποία ξεκινά πάλι με πολλά όνειρα, υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες. Ως πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Ηλείας PALSO εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους-μέλη του συλλόγου μας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με καλές εγγραφές και επιτυχίες. Είμαι βέβαιη ότι οι καταξιωμένοι και έμπειροι συνάδελφοι-ιδιοκτήτες με τις άριστες γνώσεις τους τις δεδομένες ικανότητές τους και τη πολύχρονη εμπειρία τους θα καταφέρουν και φέτος να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις πολυδιάστατες απαιτήσεις του ρόλου τους.

Κλείνοντας θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλα τα μέλη μας ότι η οικογένεια της PALSO είναι πάντα δίπλα μας να μας στηρίζει στις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμε, να μοιράζεται μαζί μας ανησυχίες και προβληματισμούς και να μας υποδεικνύει λύσεις και διεξόδους. Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, για να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες προσωπικότητες και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο. Η κοινή μας αγάπη για τους μαθητές μας ας είναι ο φωτεινός φάρος όλων των προσπαθειών μας!

Με ευχές για μια καλή σχολική χρονιά,

Λαμπροπούλου Χριστίνα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot