FOLLOW US: facebook twitter

Λάζαρος Σέμος: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δεν χάνεις»

Ημερομηνία: 09-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι δηλώσεις του Σέμου για την ισοπαλία με τον Τσικλητήρα

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να κερδίσει τον Τσικλητήρα (0-0) και ο  τεχνικός του Αστέρα Λάζαρος Σέμος, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, τόνισε πως η ομάδα του μπορούσε να νικήσει βάσει των ευκαιριών που είχε, αλλά  όταν δεν έρχεται η νίκη, φροντίζεις για την ισοπαλία προκειμένου να πάρεις κάτι από το ματς.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Νίκο (Κακαλέτρη), καθώς αυτό που παρουσιάζει ο Τσικλητήρας είναι προϊόν δικό του. Η αντιμετώπιση των παιχνιδιών είναι κάτι το εξαιρετικό και γι’ αυτό έφτασε να πετύχει τον στόχο της η ομάδα της Πύλου. Εμείς γνωρίζαμε τον αντίπαλο, όπως και ο Τσικλητήρας γνώριζε εμάς. Ξέραμε ότι ο Τσικλητήρας θα ερχόταν να διασφαλίσει την άμυνα πρώτα. Εμείς προσπαθήσαμε με μεγάλη κατοχή της μπάλας, σε όλο το ματς θα έλεγα. Προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τους χώρους, αλλά ήταν πολύ καλά οργανωμένοι. Θα μπορούσαμε παρά ταύτα να το κάνουμε και στο δοκάρι, αλλά και στις άλλες δυο ευκαιρίες. Βέβαια είχε και ο Τσικλητήρας δυο καλές στιγμές. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις,  δεν χάνεις.

Θέλαμε πολύ το παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα σήμερα δεν αναιρεί την προσπάθεια που έχει γίνει, όχι μόνο σήμερα αλλά και γενικότερα, καθώς η ομάδα έχει φτάσει στο σημείο που έχει φτάσει, ψηλά στη βαθμολογία. Στόχος μας να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι και να παραμείνουμε ψηλά στην τελική βαθμολογία», ήταν τα λόγια του Γιαννιώτη τεχνικού. Ο Αστέρας την προσεχή Κυριακή, προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος,  έχει ρεπό και στις 21 Μαΐου θα υποδεχτεί στο φινάλε τη Θήβα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot