FOLLOW US: facebook twitter

Κ. Χάσα: Καλλιτεχνική πορεία 23 χρόνων…

Ημερομηνία: 23-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

kristo-hasa-tirana2Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής του υπεύθυνου εργαστηρίων ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης, Κρίστο Χάσα στο Μουσείο Εθνικής Ιστορίας Τιράνων

Το καλλιτεχνικό του έργο, ένα έργο ζωής που αποτελούνταν από 60 πίνακες ζωγραφικής που κατά κύριο λόγο ζωγράφισε αυτά τα 23 χρόνια που ζει και δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα, παρουσίασε στην πατρίδα του στα Τίρανα στο Μουσείο Εθνικής Ιστορίας, ο υπεύθυνος και δάσκαλος ζωγραφικής του τμήματος Ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας,  Κρίστο Χάσα. Πολλοί από τους πίνακές του έχουν άρωμα Ελλάδας αλλά και Αμαλιάδας!

kristo-hasa-tirana7

Η έκθεση ζωγραφικής του Kristo Hasa που πραγματοποιήθηκε από τις 15-20 Σεπτεμβρίου, γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία, εκατοντάδες συμπατριώτες του, αλλά και φίλοι, γνωστοί και μέλη της οικογένειάς του, τον τίμησαν με την παρουσία τους.

kristo-hasa-tirana8

Μια έκθεση, αναγνώρισης του έργου του από την γενέτειρά του, που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα δύσκολα χρόνια της μετανάστευσης και της προσφυγιάς και από τότε, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη ρίζωσε στην Αμαλιάδα που έγινε δεύτερη πατρίδα του.

kristo-hasa-tirana6

Στην Αμαλιάδα ο Κρίστο Χάσα χαίρει μεγάλης εκτίμησης, ενώ είναι μεγάλη η προσφορά του στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Αμαλιάδας, καθώς παραδίδει εθελοντικά πάντα μαθήματα ζωγραφικής στην Παπαχριστοπούλειο.

kristo-hasa-tirana3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος