FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος-Το παλεύει για Σταρκς

Ημερομηνία: 21-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

starks-koroivos

Ο 25χρονος Αμερικανός πλέι-μέικερ προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπράουν

Μετά την αποχώρηση του Κεν Μπράουν, ο Κόροιβος έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του. Ήδη, ο αμαλιαδίτικος σύλλογος έχει βολιδοσκοπήσει συγκεκριμένους πλέι-μέικερ και ίσως και σήμερα ακόμα ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Μπράουν. Γίνεται δηλαδή αγώνας δρόμου για να έρθει άμεσα παίκτης και να αγωνιστεί στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ. Ένας άσος με τον οποίο βρίσκεται σε επαφές ο Κόροιβος είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος Αμερικανός Μαρκέλ Σταρκς, ο οποίος είχε αρχίσει τη σεζόν στη Γερμανία και συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη (αντίπαλος του Άρη φέτος, στον όμιλο του Champions League), από όπου αποχώρησε όμως, αφού υπήρχαν πολλοί  ξένοι παίκτες στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας. Ο Σταρκς έχει αγωνιστεί και στην Ιταλία με τη Βανόλι και πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη που οργανώνει καλά  αλλά και σκοράρει. Η περίπτωσή του όμως δεν είναι εύκολη και σήμερα αναμένονται εξελίξεις. Αναφορικά με τον Κένι Χολ, δεν υπάρχει προς το παρόν κάτι επίσημο. Φιλολογικό ενδιαφέρον μπορεί να υφίσταται από κάποιες ομάδες αλλά ο 26χρονος σέντερ δεν έχει επίσημη πρόταση και θα παραμείνει κάτοικος Αμαλιάδας μέχρι νεωτέρας.

Κατάμεστο το κλειστό με ΠΑΟΚ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κόροιβος προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Δευτέρα στο κλειστό της Αμαλιάδας, όπου θέλει τη νίκη για να κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και ο Κόροιβος χρειάζεται θερμή στήριξη από τους φιλάθλους του για να φτάσει στη νίκη. Όπως όλα δείχνουν το κλειστό θα είναι σχεδόν κατάμεστο και οι φίλοι της ομάδας θα μετατρέψουν σε «καμίνι» το γήπεδο. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Ντίνου Καλαμπάκου.

Το κλαμπ φίλων Κοροίβου

Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η πρώτη συνάντηση με φίλους της ομάδας, με θέμα τη δημιουργία κλαμπ φίλων του Κοροίβου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Εδώ και αρκετό καιρό γίνεται μια προσπάθεια από φίλους του Κοροιβου να δημιουργηθεί ένα κλαμπ με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της ομάδας ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, έγινε μια συνάντηση απόψε στο ισόγειο της Βιβλιοθήκης στην Αμαλιάδα, οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν και με την Διοίκηση, ορίστηκε νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα και άπαντες αισιοδοξούν για την επιτυχή κατάληξη του εγχειρήματος. Περισσότερες πληροφορίες θα έχετε και στο ματς της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot