FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Σπουδαίος ο πρώτος Αμερικανός Marcus Myers

Ημερομηνία: 19-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 28χρονος γκαρντ Marcus Myers που στέφθηκε πρωταθλητής με τον Τρίτωνα στην Elite League το 2023 έρχεται στην ηλειακή ομάδα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος απέκτησε τον έναν από τους δύο Αμερικανούς που θα έχει στο ρόστερ του τη νέα σεζόν. Πρόκειται για τον 28χρονο γκαρντ, Marcus Myers, που τη σεζόν 2022-2023 έπαιξε ξανά στην Elite League για λογαριασμό του Τρίτωνα, όπου είχε προπονητή τον νυν Coach του Κοροίβου, Μιχάλη Μιχελάκο και μαζί πανηγύρισαν την άνοδο στη Basket League. Πρόκειται για έναν παίκτη που προσφέρει σε όλους τους τομείς: σκοράρει με όλους τους τρόπους, όντας πολύ γρήγορος, διεισδυτικός και με πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, πασάρει πολύ καλά και παίρνει ριμπάουντ. Τη σεζόν 2022-2023 με τον Τρίτωνα στην Elite League είχε κατά μέσο όρο 11.1 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.5 κλεψίματα, με 42,5% στο τρίποντο, σε 23 λεπτά συμμετοχής! Μια πολύ καλή μεταγραφή για την ηλειακή ομάδα, που δυναμώνει πολύ στην περιφέρεια με την απόκτηση του Myers.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Ο ΑΣ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την ένταξη στο ρόστερ της ομάδας, του αθλητή Marcus Myers. Ο γεννημένος στο Μιλγουόκι Αμερικάνος γκαρντ έχει ύψος 1.85 και είναι 28 ετών.

Ο Marcus μας «πρωτο-συστήθηκε» στην Elite League την σεζόν 2022-2023 όπου αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ με προπονητή τον σημερινό κόουτς του ΚΟΡΟΙΒΟΥ Μιχ. Μιχελάκο.

Το νέο απόκτημα του ΚΟΡΟΙΒΟΥ έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Αρμενίας, Κοσσόβου, Βουλγαρίας, και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στο Καζακστάν για λογαριασμό της IRBIS ALMATY με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Με την ομάδα από το Καζακστάν έπαιξε σε 40 αγώνες με μ.ο. 27,6 λεπτά συμμετοχής και είχε κατά μ.ο.:

– 15,6 πόντους

– 5,7 ριμπάουντ

– 5,4 ασίστ

– 2,1 κλεψίματα.

Ο Κόροιβος καλωσορίζει τον Marcus ξανά στην Ελλάδα και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο μας».

Ο Κόροιβος αναμένεται να αποκτήσει άλλον έναν Αμερικανό γκαρντ και δύο ακόμα Έλληνες παίκτες για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot