FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Ανακοίνωση για «κλοπή αποτελέσματος» στην Καρδίτσα

Ημερομηνία: 07-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Ξεκινάκη στην Καρδίτσα, αναφέροντας μια φάση 30΄΄ πριν το τέλος όπου, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει αναρτήσει η Διοίκηση στη σελίδα της στο facebook, η ηλειακή ομάδα έχει αναμφίβολα αδικηθεί, με το σκορ υπέρ της 74-75.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου έχει ως εξής:

«20,6” πριν το τέλος της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ειναι 74-75 ο κ. Ξενικακης δεν βλέπει 2 παραβάσεις μέσα σε 3-4”, τα πεντακαθαρα βήματα του Μαγκουνή αλλά και το τάκλιν του Κακλαμάνου πάνω στο Θεοδωράκο που τον στέλνει εκτός γηπέδου!!! Σε αυτη την φάση ο κ. Ξενικάκης ανακάλυψε ότι ο Θεοδωράκος πάτησε γραμμή (αουτ δηλαδη και η μπάλα στην Καρδίτσα) και στην επαναφορά η Καρδίτσα βάζει καλάθι και το σκορ γίνεται 76-75. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ.Ξενικάκης διαμορφώνει αποτέλεσμα εις βάρος της ομάδας μας μέσα σε 10 ημέρες, μετά τον αγώνα κυπέλλου με το Ανατόλια, οπου σε ληγμένο χρόνο ανακάλυψε ανυπαρκτο φάουλ εις βάρος μας, που οδήγησε σε 2 βολές και νέα παράταση…

Δηλώνουμε λοιπόν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν θα ανεχθούμε κανένα ίχνος έλλειψης σεβασμού προς την ομάδα μας από εδώ και στο εξής από κανέναν κύριο διαιτητή. Ό,τι αξίζουμε να παίρνουμε μέσα στο γήπεδο θα το παίρνουμε, χωρίς εκπτώσεις!

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Καρδίτσας και τον κόσμο της για την άψογη φιλοξενία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot