FOLLOW US: facebook twitter

Κυπελλούχος Ηλείας ο Αστέρας, 2-0 τον Ξενοφώντα (φωτογραφίες)

Ημερομηνία: 28-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Όπως τη σεζόν 2014-2015 έτσι και φέτος, ο Αστέρας νίκησε τον Ξενοφώντα στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας, όχι στα πέναλτι αυτή τη φορά, αλλά στην κανονική διάρκεια με σκορ 2-0 και στέφτηκε Κυπελλούχος Ηλείας για 14η φορά στην ιστορία του. Η ομάδα της Αμαλιάδας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο Στάδιο Πύργου, παρουσία 1500 περίπου φιλάθλων, απέναντι στον μαχητικό Ξενοφώντα που είχε πολύ καλή παρουσία, δοκάρι με τον Μπακατσέλο στο 15΄ και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά και μέσα σε εννέα λεπτά σκόραρε δύο φορές. Στο 5΄ ο Κέρι εκτέλεσε φάουλ δυνατά και συρτά, η μπάλα κόντραρε, ξεγέλασε τον Αναμουρλίδη που στην προσπάθειά του να την απομακρύνει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 9΄, ξανά από εκτέλεση φάουλ του Κέρι, ο Ενγκουέμ πήρε την κεφαλιά στο κέντρο της άμυνας και νίκησε τον Κουτρουμπή (2-0)…

Αστέρας: Τσάμης, Μπουντόπουλος, Μπουτσικάκης, Ρόβας  Παγώνης, Ενγκουέμ, Κυριάκος (55′ Κασνέτση), Μπανούσης, Μαρουκάκης (75΄ Μπαρμπαρούσης), Κέρι, Τόρες (88΄ Μηνάς).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Π. Κουτσογιαννάκης (60′ Αλεξόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος (70′ Μ. Παναγόπουλος), Φ.  Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι (84΄ Τ. Κουτσογιαννάκης), Μπακατσέλος (84΄ Ζαπάντης).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot