FOLLOW US: facebook twitter

Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας: Ανανέωση των δελτίων κατοχής όπλων

Ημερομηνία: 13-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”26196″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κώστας Μουσάς ενημερώνει του κυνηγούς μέλη του Συλλόγου ότι πρέπει να φροντίσουν έγκαιρα πριν ανοίξει η κυνηγετική περίοδος να ανανεώσουν τα δελτία κατοχής των κυνηγετικών όπλων τους. Ειδικότερα αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ενημερώσω τόσο τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όσο και όλους τους συναδέλφους κυνηγούς, του ότι πρέπει να μεριμνήσουν για την έγκαιρη ανανέωση των δελτίων κατοχής των κυνηγετικών τους όπλων (Α.Κ.Ο.), σε όσους έχει λήξει ώστε να μη δημιουργηθεί καθυστέρηση και άσκοπη ταλαιπωρία τους κατά την έκδοση αδειών θήρας περιόδου 2017-2018.

Σε όσους έχει λήξει το δελτίο κατοχής όπλου θα πρέπει να απευθυνθούν στο αρμόδιο τμήμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης της περιοχής τους, έχοντας μαζί τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Το παλιό Δελτίο Κατοχής Όπλου (Α.Κ.Ο.)
2. Ιατρικό πιστοποιητικό από παθολόγο ή ψυχίατρο.
3. Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων Αστυνομικής Ταυτότητας.
4. Σε περίπτωση που το Α.Κ.Ο του όπλου έχει λήξει πάνω από ένα μήνα, Ηλεκτρονικό Παράβολο (e-paravolo) το οποίο πληρώνεται σε οποια-δήποτε τράπεζα αξίας 15,00 €, Στον Κ.Α: 6193. Σε περίπτωση που η άδεια κατοχής έχει λήξης σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα τότε πρέπει να πληρωθεί παράβολο (e-paravolo) σε οποιαδήποτε τράπεζα αξίας 3,00 € στον Κ.Α: 6189.
5. Μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά για την ανανέωση ο κάτοχος θα πρέπει να έχει μαζί του το όπλο για το οποίο θα γίνει η ανανέωση μέσα στη θήκη του.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot