FOLLOW US: facebook twitter

Κούλουμα στον Κούβελο

Ημερομηνία: 02-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Κοινωνία, Νέα

kouvelos-koulouma-oloi-mazi2

Με κέφι και νηστίσιμα εδέσματα η εκδήλωση του Συλλόγου «Πύργος – Όλοι Μαζί»

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, παραδοσιακά όπως προστάζει το έθιμο, με νηστίσιμα εδέσματα, τραγούδια και μουσική από τους Χάρη Ζαχαρόπουλο και Σάκη Αρβανίτη  αλλά και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Λαογραφικού-Μουσικοχορευτικού Ομίλου «Οι Μωραίτες», ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος «Πύργος – Όλοι Μαζί» γιόρτασε την Καθαρή Δευτέρα τα Κούλουμα στο Αθλητικό – Πολιτιστικό Κέντρο Κούβελου στον Πύργο.

kouvelos-koulouma-oloi-mazi3

Πολλοί φίλοι του Συλλόγου με τις οικογένειές τους, έδωσαν το «παρών» στη γιορτή που ξεκίνησε από τις 11 το πρωί και κράτησε όσο και το κέφι, μέχρι αργά το απόγευμα, απολαμβάνοντας για μια ακόμα φορά την άρτια διοργάνωση.

Τα καζάνια με την φασολάδα που έγινε στα ξύλα, προσφορά για τον κόσμο, μπήκαν στη φωτιά από πολύ νωρίς, από τις γυναίκες μέλη του Συλλόγου που είχαν φροντίσει για την προετοιμασία και στην συνέχεια στρώθηκε και το μεγάλο τραπέζι με μπουφέ από διάφορα παραδοσιακά εδέσματα και ο κόσμος το τίμησε δεόντως.

kouvelos-koulouma-oloi-mazi

Στο χώρο υπήρχαν και τραπέζια με καρέκλες, πολλοί έφεραν μαζί τους και νηστίσιμα από το σπίτι, ο καιρός ήταν υπέροχος, η μουσική απογείωσε το κέφι και στήθηκε με πολύ αγάπη και μεράκι μια πολύ όμορφη γιορτή.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Λόπη Νικολοπούλου, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του όπως επίσης τους ‘Μωραϊτες’ και τους Σάκη Αρβανίτη και Χάρη Ζαχαρόπουλο για την επιμέλεια της μουσικής και βεβαίως όλους τους χορηγούς και τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1488447692126-7143dd35-e64f-1″ include=”19364,19363,19362,19361,19360,19359″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot