FOLLOW US: facebook twitter

Κουρτέσι-Ηλειακός 1-0: Ανέβηκε στην 9η θέση

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54056″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΑΠΟΚ διπλασίασε τις νίκες του φέτος επί του Ηλειακού, κερδίζοντάς τον με 1-0 και στο Κουρτέσι, το απόγευμα του Σαββάτου. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γιάννη Καραλάγα πέτυχε στο 25΄ ο Ντίνος Καπώνης μετά από λάθος της άμυνας, ενώ ο Ηλειακός ήταν άτυχος καθώς είχε δύο δοκάρια, στο  44΄ με τον Κόστα του Κουρτεσίου να διώχνει υπό πίεση στο οριζόντιο δοκάρι και στο 50΄ με απευθείας φάουλ του Κράγκαρη.  Στο 88΄ ο Ντίνος Καπώνης βγήκε τετ-α-τετ αλλά πλάσαρε άουτ. Έτσι, ο ΑΠΟΚ αξιοποίησε για άλλη μια φορά φέτος την έδρα του και ανέβηκε στην 9η θέση της βαθμολογίας, δίνοντας συνέχεια στην καλή πορεία του β΄ γύρου.

Κουρτέσι: Π. Κωστόπουλος, Κουργιαλάς (65΄ Λυκουργιώτης), Σωτηρόπουλος, Κουλούρης, Κόστα, Δημητρουλόπουλος, Κουρλός, Αλ. Καπώνης (50΄ Φιλιππακόπουλος), Ντούγκας, Α.Κωστόπουλος (90+΄Αλ. Α. Καπώνης ), Ντ. Καπώνης  (89΄ Κόσκορης).

Ηλειακός: Σερέτης, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Κουρής (70΄ Παναγιωτόπουλος), Μουσερής, Σαλαμαλίκης, Παναγόπουλος, Καφούσιας, Κόστα (30′ λ.τρ. Τριτάρης), Κράγκαρης (λ.τρ. 55′ Ψυχογιός), Ρούσνατσουκ (30΄ λ.τρ. Μαράτος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot