FOLLOW US: facebook twitter

Κοντεύει να πέσει ο δρόμος στη Φασκομηλιά

Ημερομηνία: 13-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38977″ img_size=”full”][vc_column_text]Bουλωμένα φρεάτια, δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα βατότητας σε κεντρικό αγροτικό δρόμο

Την έντονη ανησυχία τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Φασκομηλιάς του Δ.Δ Νέας Φιγαλείας εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής. Ο δρόμος για περίπου 50μ είναι καλυμμένος από καλάμια και χορτάρια και μετά δυσκολίας κινούνται τα οχήματα ενώ όταν βρέχει λόγο της κοιλότητας του εδάφους ο δρόμος πλημμυρίζει.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως όλα τα φρεάτια απορροής υδάτων είναι καλυμμένα με χώμα και έχουν πολλά χρόνια να καθαριστούν. Το πρόβλημα έχει οξυνθεί τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται σοβαρές ρωγμές στο οδόστρωμα με τους κατοίκους να φοβούνται την καθίζησή του το χειμώνα.

Οι κάτοικοι καλούν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο έργων και τις τεχνικές υπηρεσίες να δουν από κοντά το πρόβλημα και να αποστείλουν άμεσα ένα μηχάνημα με σκοπό να αποκαταστήσει τη βατότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου.

 

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot