FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου: Τέλος του χρόνου η επισκευή της στέγης

Ημερομηνία: 11-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73065″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνάντηση με τα Σωματεία που κάνουν χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Πύργου και συγκεκριμένα του γηπέδου μπάσκετ, είχε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παντελής Αθανασόπουλος, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Άρης Φιλιππόπουλος και ο υπεύθυνος αθλητικών εγκαταστάσεων Κώστας Σκαρτσιάρης.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση του κλειστού και το χρονοδιάγραμμα επισκευής του.

Ο κ. Φιλιππόπουλος αναφέρθηκε στις ζημιές που προκλήθηκαν με την κακοκαιρία που επικράτησε την 28/9/2018, αποκολλώντας μεγάλη επιφάνεια της μόνωσης της στέγης, μεγαλώνοντας το ήδη υπάρχων πρόβλημα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επισκευή της στέγης και του κλειστού γενικότερα που έχει ήδη γίνει η μελέτη, έχουν εγκριθεί τα χρήματα, και προχωρά η διαδικασία ανάθεσης.

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της επισκευής της στέγης υπολογίζεται, όπως είπε ο κ. Φιλιππόπουλος, στις 15-20/12/18 αν το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες, ένας παράγοντας αστάθμητος και πολύ σημαντικός όταν πρόκειται για εξωτερικές εργασίες, όπως η συγκεκριμένη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot