FOLLOW US: facebook twitter

«Καμίνι» το κλειστό τη Μ.Πέμπτη: Ο Κόροιβος όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ και αναμένεται sold out

Ημερομηνία: 11-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος έφτασε και φέτος να διεκδικεί την παραμονή την τελευταία αγωνιστική. Τη Μεγάλη Πέμπτη περιμένει τον Προμηθέα για να γράψει ιστορία. Να ανανεώσει την συμμετοχή του για τέταρτη σερί χρονιά στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Οι κυανόλευκοι μπορεί να έχουν πέντε σερί ήττες αλλά το πρόγραμμά τους ήταν δύσκολο και τη Μ.Πέμπτη δεν θέλουν να πετάξουν την τελευταία ευκαιρία για την παραμονή. Σύμμαχός τους θα είναι ο φίλαθλος κόσμος της Ηλείας που θα γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό της Ήλιδας και θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη. O σύλλογος όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ (στην κερκίδα Α) ενώ μαθητές και φοιτητές θα έχουν ελεύθερη είσοδο στην κερκίδα Β. Κάτι που σημαίνει πως θα γίνει sold out και το κλειστό της Ήλιδας θα μετατραπεί σε «καμίνι».

«Να γίνουμε ο 6ος παίκτης»

Οι παράγοντες του Κοροίβου, εξέδωσαν χθες ανακοίνωση στην επίσημα σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και καλούν τον κόσμο να αποτελέσει τον 6ο παίκτη του Κοροίβου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Τελευταίο και κρισιμότερο ματς για την φετινή σεζόν για την ομάδα μας τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου, στις 17.00,  με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών. Η νίκη είναι μονόδρομος για να παραμείνουμε και την επόμενη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, το κλειστό της πόλης μας πρέπει να είναι γεμάτο και να γίνουμε ο έκτος παίκτης της ομάδας μας! ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΜΑΣ».

Στα αγωνιστικά, ο Αντρέγια Μιλουτίνοβιτς που προφυλάχτηκε στην Πυλαία, θα είναι έτοιμος να βοηθήσει και αυτός την ομάδα, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν για τον Γιάννη Χατζηνικόλα.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε χθες από τα γραφεία του συλλόγου και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων (Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος, 26220-28528) είναι: Μ. Τρίτη 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ., Μ. Τετάρτη 9-2 και 5-8μ.μ., Μ. Πέμπτη 9-2μ.μ.. Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου. Ηλεκτρονική προπώληση γίνεται στο www.viva.gr.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot