FOLLOW US: facebook twitter

Καλοκαιρινό ξεφάντωμα στην «καρδιά» του χωριού από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Γρανιτσεΐκων

Ημερομηνία: 02-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37824″ img_size=”full”][vc_column_text]Με χαμόγελα, χορό και πολύ νεολαία πλημμύρισε για δεύτερη συνεχή χρονιά η πλατεία του δημοτικού διαμερίσματος των Γρανιτσεΐκων, λίγες ημέρες μετά το Δεκαπενταύγουστο, στα πλαίσια της γιορτής- αντάμωμα που διοργάνωσε με επιτυχία ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Γρανιτσεΐκων, «Οι φίλοι του σχολείου».

Το καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού, κατοίκων, ετεροδημοτών και φίλων που μετρά μόλις δύο χρόνια, κέρδισε απ’ την πρώτη στιγμή τις καρδιές όλων με αποτέλεσμα η πλατεία του  χωριού να γεμίσει ασφυκτικά και όλοι να συμμετάσχουν σε μια παραδοσιακή γιορτή, η οποία κράτησε σχεδόν μέχρι το πρωί.

Τους επισκέπτες καλωσόρισε στην πλατεία του χωριού η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ιωάννα Κοκκίνου-Θεοδωροπούλου και τη σκυτάλη πήρε αμέσως μετά η χορευτική ομάδα του συλλόγου γυναικών Σκουροχωρίου ανοίγοντας τη γιορτή με παραδοσιακούς χορούς, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους.

Η διοίκηση του συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλλαν  για την επιτυχία της διοργάνωσης, όπως τους ιδιοκτήτες των καφενείων του χωριού κ.κ. Νίκο Κωσταρέλλο και Γιάννη Μαχαίρα, τον dj Χάρη για την μουσική επένδυση της βραδιάς, την πρόεδρο του συλλόγου Γυναικών Σκουροχωρίου κ. Κική Ξένου, το κατάστημα Καραφλός electronet για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου και όλους εκείνους που συμμετείχαν στο δεύτερο καλοκαιρινό αντάμωμα.

Λίγες ημέρες αργότερα απ’ το καλοκαιρινό αντάμωμα, με πρωτοβουλία του εκπολιτιστικού συλλόγου γυναικών Γρανιτσεΐκων και σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους έγινε προβολή ταινία στο κέντρο του χωρίου ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Οι δράσεις του συλλόγου συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσα από τη διοργάνωση εκδρομών, ομιλιών κ.α. δραστηριοτήτων.

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου εύχονται καλή επιτυχία στα παιδιά που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, εκπληρώνοντας ένα από τα όνειρά τους.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot