FOLLOW US: facebook twitter

Και εγένετο η Γ.Ε. Πανηλειακός

Ημερομηνία: 21-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36594″ img_size=”full”][vc_column_text]Πανηλειακός και Ηρακλής Πύργου ένωσαν τις μπασκετικές δυνάμεις τους και πλέον ο νέος σύλλογος θα έχει την ονομασία «Γυμναστική Ένωση Πανηλειακός». O νεοσύστατος σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΗ, κατηγορία στην οποία αγωνιζόταν ο Ηρακλής Πύργου.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο σωματείων έχει ως εξής: «Πανηλειακός και Ηρακλής Πύργου ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται «ένα». Έπειτα από εκατέρωθεν συζητήσεις και διεργασίες αρκετών εβδομάδων, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την από κοινού συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στα σωματεία καλαθοσφαίρισης της πόλης μας, «Πανηλειακός Α.Ο.Κ. 2016» και «Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου».

Οι καλύτερες και πιο επιτυχημένες ακαδημίες μπάσκετ της πόλης μας, οι οποίες επί σειρά ετών τροφοδοτούν το αντρικό τμήμα του Ηρακλή καθώς και ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών, ενσωματώνονται υπό την «σκέπη» του μεγαλύτερου και πιο επιτυχημένου αθλητικού συλλόγου του νομού μας, με κύριο γνώμονα την αναβάθμιση του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην πόλη του Πύργου και την ευρύτερη περιοχή.

Καλούμε όλους τους φίλους του Πανηλειακού, του Ηρακλή, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που αγαπούν το μπάσκετ να «αγκαλιάσουν» την καινούρια αυτή προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε, ώστε όλοι μαζί να προσδώσουμε και πάλι στο μπάσκετ του Πύργου την χαμένη αίγλη του παρελθόντος.

Η «Γ.Ε. Πανηλειακός» είναι πλέον γεγονός. Το ταξίδι μόλις άρχισε».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot