FOLLOW US: facebook twitter

Καθορίζουν τους χώρους για τις καντίνες

Ημερομηνία: 20-05-2017 | Συντάκτης:

Διπλή συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου την Τρίτη

Η έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσεως του δήμου οικ. Έτους 2015 θα συζητηθεί στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 7 το απόγευμα.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με βασικότερα θέματα συζήτησης την έγκριση του προϋπολογισμού και της έκθεσης των αποτελεσμάτων εκτέλεσης του α’ τριμήνου, τη λήψη απόφασης για την πρόσληψη πέντε Ναυαγοσωστών με 3μηνη σύμβαση εργασίας αλλά και προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών με δίμηνες συμβάσεις.

Επίσης, θα συζητηθεί ο καθορισμός ωραρίου εργασίας των υπηρεσιών του δήμου, με εξαίρεση το Ληξιαρχείο, από την πενθήμερη εργασία και την καθιέρωση ωραρίου εργασίας του σε δωδεκάωρη βάση ενώ θα ληφθεί απόφαση καθορισμού χώρων αιγιαλού και παραλίας ιδιοκτησίας κατά χρήση του δήμου Πύργου για τη μεταβίβαση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας σε τρίτους, για την τοποθέτηση τροχήλατων καντινών αυτοκινούμενων ή μη, καθώς και για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot