FOLLOW US: facebook twitter

Κίνησις Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας κ. ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Ημερομηνία: 30-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την, Κυριακή το πρωί, ο Σεβ.Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός,    θα τελέση την θείαν Λειτουργίαν εις τον Ιερόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αμαλιάδος.

Ώρα 11.30 π.μ. θα κόψη την Πρωτοχρονιάτικη πίττα στό Ίδρυμα ΠΑΝΑΓΙΑ η ΒΛΑΧΕΡΝΑ Κάτω Παναγιάς Κυλλήνης.

Το απόγευμα και ώρα 6 μ.μ., παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα χοροστατήση εις τον Μεγάλον Εσπερινόν στον Ι.Ν.Αγ.Αθανασίου Αμαλιάδος, θα ευλογήση την πίττα των ενοριών, των Φιλοπτώχων Ταμείων και των ευαγών Ιδρυμάτων της Πόλεως Αμαλιάδος και της Περιοχής της και θα ευχηθή υγείαν και αποδοτική δουλειά κατά το νέον έτος 2018 εις πάντας τους Ιερείς, Επιτρόπους, Ιεροψάλτας, Νεωκόρους, τα Μέλη των Δ. Συμβουλίων των Φιλοπτώχων Ταμείων και τῶν Ιδρυμάτων και εις  πάντας τους χριστιανούς της  Περιοχής.

Την Πρωτοχρονιά τό πρωί  θα τελέση την θεία Λειτουργίαν εις τον Μητροπολιτικόν Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Πύργου και στις 10 θα προστή της επισήμου Δοξολογίας επί τω Νέω έτει.

Στις 11.00  θα επισκεφθή  στο Δημαρχείο Πύργου  τον Δήμαρχο Πύργου για ευχές, στις 11.30 τον Αντιπεριφερειάρχην της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας επίσης για ευχές και στις 12 θα ευλογήση την πίττα της Μητροπόλεώς μας στο Μητροπολιτικό  Μέγαρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος