FOLLOW US: facebook twitter

Κάτι κινείται…

Ημερομηνία: 21-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”33359″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνηθίζουμε να λέμε ότι το καλοκαίρι δεν είναι καιρός σημαντικών τουλάχιστον ειδήσεων. Τα «μπάνια του λαού» βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα και κυβερνώντες και πολίτες αφήνουν τα σπουδαία για… αύριο.

Όλως περιέργως όμως εδώ κάτι κινείται. Με το εργοστάσιο της Τριανταφυλλιάς να μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης, το λιμάνι της Κυλλήνης να γίνεται το πρώτο λιμάνι της χώρας που μπαίνει κι αυτό σε τροχιά «πράσινης ανάπτυξης» να θεωρείται πλέον δεδομένο ότι ο Καϊάφας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020, να ανοίγει για πρώτη φορά σοβαρά η συζήτηση για τον επαναπλημμυρισμό της λίμνης της Μουριάς

Και ανάμεσα σ’ αυτά σημαντικές δράσεις και έργα που έχουν δρομολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Χωρίς να μην αξίζουν μνημόνευσης αρκετά έργα που δρομολογούνται ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης από την τοπική αυτοδιοίκηση. Οι πρωτοβουλίες άλλων φορέων όπως π.χ. της διοίκησης των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νομού που αργά μεν αλλά σταθερά βελτιώνουν τις υποδομές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας στους πολίτες.

Σίγουρα για να πάρει μπροστά η αναπτυξιακή μηχανή του νομού λείπουν ακόμα πολλά. Με κυριότερα ίσως τον κλειστό αυτοκινητόδρομο και το ξεχασμένο μεγάλο θέμα για το νομό που ακούει στο όνομα αεροδρόμιο.

Όμως επιτέλους κάτι γίνεται. Μετά από πολλά χρόνια πλήρους άπνοιας. Και αυτό ξαναγεννά τις ελπίδες…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot