FOLLOW US: facebook twitter

Κάστρο Κυλλήνης: Οι κάτοικοι ήρθαν στα χέρια με τον κλέφτη

Ημερομηνία: 06-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έκλεψε γάλα, υπολογιστές από το σχολείο και έσπασε το ΑΤΜ

Έχει ξεφύγει από κάθε μέτρο η εγκληματικότητα στο Κάστρο Κυλλήνης. Μετά την θρασύτατη κλοπή στο ΑΤΜ του χωριού με λεία 42.000 πριν μερικές εβδομάδες, τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι κάτοικοι ήρθαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες καταστάσεις. Βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με κλέφτη, πιάστηκαν στα χέρια, τους ζήτησε συγνώμη και στην προσπάθειά τους να καλέσουν την Αστυνομία, ο δράστης κατάφερε διαφύγει.

Όλα συνέβησαν στις τρεις τα ξημερώματα, όταν ο δράστης ηλικίας περίπου 30 ετών, αποπειράθηκε να κλέψει ποσότητα γάλακτος από καζάνι που υπήρχε σε αυλή σπιτιού. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια δεν ήταν το μόνο «χτύπημα» αυτό στο χωριό.

Ο Χρήστος Χαραλαμπόπουλος ήταν αυτός που ενώ κοιμόταν αντιλήφθηκε πως κάποιος ήταν στην αυλή του σπιτιού. Κοιτώντας από το παράθυρο είδε έναν άντρα που προσπαθούσε να κλέψει το γάλα που είχαν αποθηκεύσει σε ειδικό δοχείο μετά το άρμεγμα μαζί με τον πατέρα του. «Τον είδα την ώρα που είχε πάρει το δοχείο για να κλέψει το γάλα. Βγήκα έξω και ήρθαμε στα χέρια. Την ώρα που ο πατέρας μου πήγε να πάρει την Αστυνομία, αυτός προχώρησε μαζί του, καβάλησε ένα μηχανάκι συγγενή μου και έφυγε». Ο πατέρας του Βασίλης περιέγραψε τι συνέβη. «Είδε ο γιος μου μια σκιά έξω και το γάλα να χύνεται. Μου φώναξε και βγήκαμε έξω. Είχε αφήσει το μηχανάκι του που είχε και άλλα κλοπιμαία. Είχε πάρει ένα δοχείο και το γέμιζε με γάλα. Πήγα πάνω του, τον έσπρωξα και τον πέταξα στο έδαφος, αυτόν και το μηχανάκι και το δοχείο με το γάλα. Παλέψαμε και άρχισε να ζητά συγνώμη και να δηλώνει μετάνοια».

Ο Θανάσης Χαραλαμπόπουλος κάτοικος Κάστρου τόνισε πως «τα κρούσματα κλοπών και άλλων τέτοιων πράξεων είναι συχνά. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και πως να προφυλαχτούμε πλέον με αυτά που συμβαίνουν» είπε θυμούμενος το πρόσφατο περιστατικό με την μεγάλη διάρρηξη στο ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς στο κοινοτικό κατάστημα.

Ο πρόεδρος του χωριού Χαράλαμπος Χαραλαμπόπουλος ήταν αγανακτισμένος με το νέο κρούσμα κλοπής στο χωριό. «Πέρα από το γάλα, μπήκε στο σχολείο, έσπασε τις πόρτες και πήρε τους υπολογιστές και άλλα πράγματα, ενώ προκάλεσε φθορές στο ΑΤΜ. Εμένα μου έκλεψε το μηχανάκι για να διαφύγει. Αλλά έκλεψαν ακόμα δύο μηχανάκια στο χωριό, τα οποία τα παράτησαν έξω από το χωριό. Το δικό του μηχανάκι το άφησε εδώ και το πήγαμε στην Αστυνομία. Πρέπει να ήταν παραπάνω άτομα από τον ένα που είδαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές βρίσκονται στα ίχνη τουλάχιστον του ενός δράστη και ερευνούν στοιχεία για την υπόθεση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot