FOLLOW US: facebook twitter

Ιάσονας Φωτήλας: «Η ΝΔ θα καταψηφίσει τα μέτρα και τα αντίμετρα της κυβέρνησης»

Ημερομηνία: 15-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

«Η ΝΔ θα καταψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όπως και τα αντίμετρα γιατί για να φτάσουν στο σημείο να εφαρμοστούν τα αντίμετρα με πρωτογενές πλεόνασμα 5,5%, απλά η χώρα θα έχει πεθάνει»! Αυτό τόνισε το Σάββατο το απόγευμα κατά την διάρκεια της Νομαρχιακής Συνέλευσης της ΝΟΔΕ Ηλείας, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο  βουλευτής Αχαίας Ιάσονας Φωτήλας- εκλεγμένος με το Ποτάμι που προσχώρησε στην ΝΔ  και είναι πλέον και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας της ΝΔ-, ο οποίος και προήδρευσε και συντόνισε την ΝΟΣ στον Πύργο.

«Η ΝΔ θα καταψηφίσει το συνολικό πακέτο, μέτρα και αντίμετρα που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή .Δεν συνηγορούμε στην ολοκληρωτική διάλυση της χώρα, ένα 4ο πιο σκληρό ακόμα μνημόνιο ταφόπλακα για την κοινωνία.  Ο κ. Τσίπρας δεν έχει την λαϊκή συναίνεση να φέρει τα πιο επαίσχυντα μέτρα που ήρθαν ποτέ.» ενώ χαρακτήρισε παγκόσμια πρωτοτυπία το ότι «έφερε μέτρα, χωρίς να φέρει λεφτά από την συμφωνία».

Παράλληλα αναφέρθηκε αναλυτικά στα μέτρα, όπως στη μείωση του αφορολογήτου, επισημαίνοντας ότι θα υποχρεωθεί πλέον ακόμα και εκείνος που παίρνει σύνταξη ή μισθό 500 ευρώ το μήνα, να πληρώσει εφορία 600 ευρώ, άσκησε συνολική και σκληρή κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντας την ως «ολοκληρωτικό σύστημα της Αριστεράς».

Επίσης αναφέρθηκε στον Τομέα της Υγείας, τονίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας πήγε στον Εύοσμο να εγκαινιάσει ένα Κ.Υ το οποίο δεν έχει καν οργανόγραμμα και το οποίο δημιουργήθηκε επί εποχής Αβραμόπουλου και έκανε εξαγγελίες συνολικά για την Υγεία που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, στις εξεταστικές επιτροπές, στο θέμα των συμβασιούχων τονίζοντας ότι η ΝΔ τους είχε προειδοποιήσει ότι παρανομούν και ακόμα ότι είναι πρωτοφανείς οι δηλώσεις Τζανακόπουλου για το ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο δημοσιοποίησε την απόφασή του και στην υπόθεση Σαββίδη με την τροπολογία των 38 εκ. ευρώ.

«Το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι πώς να κρατηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία σχεδιάζοντας μόνο επικοινωνιακές παράτες χωρίς να ενδιαφέρονται για τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. Καταλήγοντας ανέφερε ότι μόνο η ΝΔ είναι σε θέση πλέον να σώσει τη χώρα από αυτήν την κυβέρνηση, την χειρότερη που πέρασε ποτέ από τη χώρα.

Την συνεδρίαση της ΝΟΣ άνοιξε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστος Γαβράς τονίζοντας οτι ο λαϊκισμός και το ψέμα της αδιέξοδης πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν αφησε τίποτα όρθιο και φέρνουν νέα μέτρα να  στραγγαλίσουν τη χώρα..« Η ΝΔ ως δύναμη σταθερότητας και ευθύνης έχει μια υποχρέωση απέναντι στη χώρα. Να ενώσει και να αθροίσει όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας και να δώσει την ευκαιρία ώστε ο καθένας να προσφέρει από εκεί που μπορεί, σε μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια. Μια προσπάθεια που θα βγάλει την χώρα μας από το αδιέξοδο και θα φέρει πάλι την ελπίδα στις καρδιές των Ελλήνων.»

Την παρουσία του κ. Φωτήλα χαιρέτισε και ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κ. Κώστας Τζαβάρας τονίζοντας ότι είναι από τα πιο αξιόλογα στελέχη του κόμματος. « Η παράταξη της ΝΔ έχει μπροστά της μια αποστολή. Να απαλλάξει τον τόπο από την πιο επικίνδυνη και μισερή κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot