FOLLOW US: facebook twitter

Θ. Γιαννόπουλος: «Ο Πανωλενειακός διασκεδάζει με το μπάσκετ»

Ημερομηνία: 03-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56845″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο αρχηγός του Πανωλενειακού, Θανάσης Γιαννόπουλος, εξέφρασε την άποψή του για την πορεία της ομάδας, μέσω ανάρτησής του στη σελίδα του συλλόγου στο facebook, κάνοντας λόγο για μια ομάδα που διασκεδάζει με το να παίζει μπάσκετ, χωρίς οικονομικό μπάτζετ και χωρίς μεταγραφές. Παράλληλα δηλώνει περήφανος για αυτά που έχει πετύχει ο Πανωλενειακός από το 2011 που φτιάχτηκε η ομάδα.

Η ανάρτηση του Θανάση Γιαννόπουλου έχει ως εξής:

«Λοιπόν χθες το απόγευμα η ομάδα μας νίκησε την ΕΦΑ Αιγίου στο γήπεδο του Καράτουλα και έφτασε τις 13 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΗ. Ήδη σχεδόν από τον 1ο γύρο ο Πανωλενειακός στη δεύτερη του χρονιά σε αυτή την κατηγορία είχε πετύχει τους στόχους του που δεν ήταν άλλοι από την άνετη παραμονή. Παρόλα αυτά όχι μόνο πήρε τις νίκες που χρειαζόταν για να μείνει αλλά έχει σχεδόν τελειώσει το πρωτάθλημα και η ομάδα βρισκόταν και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μιλάμε για ένα επίτευγμα τεράστιο αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα αποτελείται και μόνο από μια παρέα παιδιών οι οποίοι διασκεδάζουν με το να παίζουν μπάσκετ, τον προπονητή και 2 ανθρώπους εκτός αγωνιστικού τμήματος (όλοι ξέρουμε ποιοι είναι). Χωρίς μπάτζετ, χωρίς για μια ακόμη χρονιά μεταγραφές, χωρίς φανφάρες και με μοναδικό γνώμονα το να περάσουμε καλά έχει καταφέρει πράγματα που άλλες ομάδες πασχίζουν χρόνια ξοδεύοντας λεφτά μόνο και μόνο για να καταφέρουν αυτά που έχουμε καταφέρει εμείς μέσα σε μικρό η αλήθεια είναι χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω για πόσα χρόνια θα υπάρχει ο Πανωλενειακός αλλά νιώθω την ανάγκη να τα γράφω όλα αυτά γιατί προσωπικά είμαι κάτι παραπάνω από περήφανος για αυτή την ομάδα και για αυτά που έχει καταφέρει. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι και να μην είχε καταφέρει να πάρει δυο ανόδους σε δύσκολους καιρούς και από την Γ΄ ΕΣΚΑΗ να βρεθεί στην Α2 ΕΣΚΑΗ κάτι που πολύ λίγες Ηλειακές ομάδες έχουν καταφέρει και σίγουρα καμία από περιοχή 800 κατοίκων πάλι περήφανος θα ήμουν εγώ προσωπικά γιατί όταν φτιάχναμε το 2011 την ομάδα κανείς μας δεν φανταζόταν αυτή την πορεία. Συγγνώμη αν σας κούρασα εύχομαι καλό Πάσχα και καλή ανάσταση σε όλους!

ΥΓ: Μια ομάδα δεν χρειάζεται ούτε τα πολλά λεφτά ούτε τους παιχταράδες ούτε τίποτα, το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη γι’ αυτό που κάνουν όσοι ασχολούνται με αυτή. Για όποιον δεν με πιστεύει…. ας δει τον Πανωλενειακό».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot