FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: «Πρώτη» με στόχο την Γ΄ Εθνική!

Ημερομηνία: 12-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Σάββατο στο Στάδιο Πύργου έγινε η έναρξη της προετοιμασίας των «κυανόλευκων»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Πύργος F.C. ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία της στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, υπό τις οδηγίες του προπονητή Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, των γυμναστών Νίκου Αντωνόπουλου, Νάσου Βγενόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων Σάκη Θεοδωρακόπουλου. Η πρώτη προπόνηση έγινε με την παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, του προέδρου Σπύρου Μπλάθρα, του αντιπροέδρου Γρηγόρη Δέδε, του γενικού αρχηγού Αντώνη Μπλάθρα, του γενικού γραμματέα Νίκου Χηνόπουλου και του ταμία Παναγιώτη Μπαμπάτσικου. Παρών φυσικά ήταν και ο τεχνικός διευθυντής Λάκης Αθανασόπουλος. 

Οι διοικούντες την Θύελλα, Αντώνης και Σπύρος Μπλάθρας, Γρηγόρης Δέδες, με τον τεχνικό διευθυντή Λάκη Αθανασόπουλο.

Στην επίσημη «πρώτη» συμμετείχαν 21 ποδοσφαιριστές, 18 έμπειροι και οι νεαροί Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χαράλαμπος Θεοδωρόπουλος και Κώστας Φιλιππής. Απουσίαζαν οι Σάκης Τζανέτος, Γιάννης Αποστολόπουλος, λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, οι οποίοι θα ενσωματωθούν από σήμερα και ο Νίκος Καράμπελας, που θα ενσωματωθεί αργότερα λόγω της εποχικής εργασίας του σε νησί του Ιονίου.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων Σάκης Θεοδωρακόπουλος με τον ταμία του συλλόγου, Παναγιώτη Μπαμπάτσικο.

Θυμίζουμε πως η Θύελλα έχει ανανεώσει με τους Παναγιώτη Κουρλό, Ηρακλή Αθανασόπουλο, Σάκη Τζανέτο, Νίκο Καράμπελα, Γιάννη Αποστολόπουλο, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Μπάμπη Θεοδωρόπουλο, Κώστα Φιλιππή και έχει ανακοινώσει την απόκτηση των Βαγγέλη Λαθύρη, Θανάση Μπίσα, Αντώνη Λιόση, Θοδωρή Μπέριου, Παναγιώτη Διαμαντόπουλου, Ραφαήλ Καρακίτσου, Θανάση Αντωνόπουλου, Γιώργου Γαλανόπουλου, Δημήτρη Κατσιώλη, Άγγελου Χαντί, Τάκη Μπουτσικάκη, Πάρη Κωνσταντόπουλου, Γιάννη Μαρίνου, Γιώργου Λούσκου και Σέζαρ. Ένα ρόστερ που προκαλεί… δέος, με τους περισσότερους παίκτες να έχουν αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες.

Το κλίμα στην πρώτη προπόνηση ήταν εξαιρετικό και οι ποδοσφαιριστές έκαναν τις πρώτες ασκήσεις ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, όπου οι στόχοι είναι υψηλοί, με πρωταρχικό φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Ο προπονητής Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για μακροπρόθεσμους στόχους. Για πρωταθλήματα ή κύπελλα. Θέλω να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε βήμα-βήμα».

Ο προπονητής Ανδρέας Τρυφωνόπουλος με τους γυμναστές Νίκο Αντωνόπουλο, Νάσο Βγενόπουλο.

Η μεγαλύτερη μεταγραφή της ομάδας, ο Άγγελος, Χαντί, ανέφερε από την πλευρά του: «Η Θύελλα είναι μια ομάδα που παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής, ώστε να έρθει να παίξει σε αυτήν. Ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Πύργο, στον τόπο που μεγάλωσα. Δεν ήρθα στη Θύελλα για διακοπές, αλλά να την βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου να πετύχει τους στόχους της».

Ένα από τα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα της Θύελλας, ο Άγγελος Χαντί.

Η Διοίκηση της Θύελλα Πύργος F.C. σε ανακοίνωσή της εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των στόχων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot