FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Θέλουμε την πρώτη θέση»

Ημερομηνία: 14-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36966″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Θοδωρής Ανδριόπουλος μιλά για τους στόχους της Νίκης Τραγανού, την πρεμιέρα με τον Ξενοφώντα και τη δυναμική του πρωταθλήματος

Η Νίκη Τραγανού νίκησε την Κυριακή τους Λέοντες Αμαλιάδας για την 1η αγωνιστική της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ηλείας με 4-0 (σκόραραν οι Σαραντούλιας, Γεωργιόπουλος, Λούρμπας και Δημήτρης Κολοτούρος) και δηλώνει έτοιμη για την πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας. Αυτή είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Κυριακή και μάλιστα με ντέρμπι. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδριόπουλου θα ταξιδέψει στην Κρέστενα για να αντιμετωπίσει μια ομάδα που επίσης θα πρωταγωνιστήσει, τον δυνατό Ξενοφώντα.

Οι «μπλε» θα κυνηγήσουν φέτος περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Έχουν ενισχυθεί πολύ με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές όπως, μεταξύ άλλων, οι Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Μπαρδούσης από τον Αστέρα της Γ΄ Εθνικής, ο Δημήτρης Λούρμπας από τον ΠΑΟ Βάρδας  και οι τερματοφύλακες Αντωνόπουλος και Ρούνης, ενώ έχουν παραμείνει οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τον περσινό βασικό κορμό, όπως οι Γαργαρώνης, Δούλος, Γεωργιόπουλος, Καλογερόπουλος  και φυσικά τα αδέρφια Κολοτούρου, τα οποία αποτελούν την κινητήριο δύναμη του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο.

 

«Δύσκολη η πρεμιέρα στην Κρέστενα»

Ο τεχνικός της Νίκης και αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους Ηλείους προπονητές, Θοδωρής Ανδριόπουλος, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για το ντέρμπι της πρεμιέρας αλλά και γενικότερα για το πρωτάθλημα της Α1. «Η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Ξεκινάμε με ντέρμπι, είναι κάτι που δεν το θέλαμε, αλλά εφόσον αυτό έβγαλε η κληρωτίδα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο Ξενοφών είναι μια πολύ καλή ομάδα με τον ίδιο κορμό ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια και διαθέτει συνοχή. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το απολαύσει ο κόσμος και στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές», ανέφερε αρχικά ο Αμαλιαδίτης προπονητής.

 

«Τη διαφορά θα κάνουν τα ρόστερ και η διάρκεια»

Όσο για το πρωτάθλημα, ο Ανδριόπουλος το χαρακτήρισε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, με πολλούς διεκδικητές της 4άδας: «Οι πιο δυνατές ομάδες φαντάζουν η Νίκη Τραγανού,  η Δόξα, ο Ξενοφών και ο Ενιπέας. Πρόκειται για τις ομάδες που οργανώθηκαν πιο νωρίς από τις υπόλοιπες και διαθέτουν πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Σχεδόν όλες όμως οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν ενισχυθεί, ακόμα και με παίκτες από τις ηλειακές ομάδες της Γ΄ Εθνικής και πολλές είναι ισοδύναμες, κάποιες λίγο πιο πάνω, κάποιες λίγο πιο κάτω και θα είναι αρκετοί οι διεκδικητές της 4άδας. Θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τη διαφορά θα κάνουν τα ρόστερ και η διάρκεια που θα έχουν. Εμείς έχουμε καλό ρόστερ και βάθος στον πάγκο. Θέλουμε να είμαστε στην τετράδα και να τερματίσουμε πρώτοι για να έχουμε αβαντάζ στα πλέι-οφ. Ξεκινήσαμε οργανωμένα και σωστά ενώ η διοίκηση έχει διάθεση να φτάσει την ομάδα ψηλά. Θα είναι όμως ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπως είπα, θα χαθούν βαθμοί και θα επιδιώξουμε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες», κατέληξε ο Θοδωρής Ανδριόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot