FOLLOW US: facebook twitter

Θερμή υποδοχή στους Ολυμπιονίκες του στίβου

Ημερομηνία: 14-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με χαμόγελα στα χείλη αλλά και απίστευτη ανησυχία για το θέαμα που αντίκρισαν με τις πυρκαγιές πριν καν προσγειωθεί το αεροπλάνο της Aegean Airlines στο “Ελ. Βενιζέλος”, επέστρεψε στην Αθήνα η Ολυμπιακή ομάδα στίβου αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Μίλτος Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο στα χέρια και ο Εμμανουήλ Καραλής με το χάλκινο προσπάθησαν να απαλύνουν το βαρύ κλίμα που επικρατούσε λόγω των πυρκαγιών στην Αττική. 

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, που ήταν αρχηγός αποστολής για την ομάδα του στίβου στο Παρίσι, δεν μπορούσε να μην σταθεί στα άσχημα γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα και ανέφερε μεταξύ άλλων:

“Είναι σίγουρο ότι δεν μπορούμε να χαρούμε με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Με όσα συμβαίνουν στους συμπολίτες μας. Η καρδιά και η ψυχή μας βρίσκονται κοντά τους γιατί ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή καταστρέφονται περιουσίες και πιστεύω εκφράζοντας όλη την ομάδα ότι αυτά τα παιδιά με αυτές τις επιτυχίες είναι μια νότα παρηγοριάς στους συμπολίτες μας. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτό το κακό και να είμαστε σε θέση να γιορτάσουμε με τον αρμόδιο τρόπο τις επιτυχίες των παιδιών μας. Είμαι ευτυχής γιατί υπήρξα αρχηγός αυτής της αποστολής, μιας αποστολής που έδωσε και την ψυχή της για να τιμήσει την πατρίδα. Θέλω να τους συγχαρώ, να τους ευχαριστήσω από καρδιάς να ευχαριστήσω την ΕΟΕ που στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια μας, όπως επίσης και την Πολιτεία στο μέτρο που της αναλογεί και τον κ. υπουργό προσωπικά ο οποίος δείχνει να έχει διάθεση να βοηθήσει περισσότερο τον κλασικό αθλητισμό”. 

Στην Ελλάδα επέστρεψαν ακόμη η Κατερίνα Στεφανίδη, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Ελίνα Τζένγκο, η Σταματία Σκαρβέλη και η Αριάδνη Αδαμοπούλου μαζί με τους προπονητές Γιώργο Πομάσκι, Χάρη Καραλή, Μίτσελ Κρίερ και Γιώργο Μποτσακριώβ, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου και η φυσιοθεραπεύτρια Ελισάβετ Αναστασάκη.

Η Ολυμπιακή ομάδα χειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, ενώ Τεντόγλου και Καραλής φωτογραφήθηκαν με τους θαυμαστές τους.

Φωτό: segas.gr-ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Φωτο stivos


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot