FOLLOW US: facebook twitter

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ηλείας 2024-2025

Ημερομηνία: 08-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 2 Σεπτεμβρίου η κλήρωση στο ξενοδοχείο «AMALIAS» στην Κουρούτα

Η ΕΠΣ Ηλείας ανάρτησε στην ιστοσελίδα της και την προκήρυξη του Κυπέλλου Ηλείας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025. Η κλήρωση του Κυπέλλου θα γίνει την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο «AMALIAS» στην Κουρούτα, την ίδια μέρα που θα γίνουν και οι κληρώσεις της Α΄ και Β΄ Κατηγορίας.

Τα πιο σημαντικά χωρία της προκήρυξης έχουν ως εξής:

Δήλωση συμμετοχής

 · Στους αγώνες Κυπέλλου μετέχουν υποχρεωτικά τα σωματεία της Α΄ & Β΄ κατηγορίας και προαιρετικά της Γ΄ κατηγορίας.

· Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν σε ειδικό έντυπο, που υπάρχει αναρτημένο στο site της Ε.Π.Σ.Η. μέχρι την ημέρα δήλωσης συμμετοχής στο οικείο πρωτάθλημα για την Α΄ και Β΄ κατηγορία και μέχρι την Παρασκευή 06/09/2024 για την Γ΄ κατηγορία.

· Μαζί θα καταβάλλεται παράβολο συμμετοχής: Α΄ & Β΄ κατηγορίας 100 ευρώ & Γ΄ κατηγορίας 50 ευρώ.

· Σωματεία που μετέχουν υποχρεωτικά και δεν δηλώνουν συμμετοχή θα έχουν απώλεια του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν και χρηματική ποινή έως 500 ευρώ. (Κ.Α.Π. Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων άρθρο 39§3).

· Σωματεία που δηλώσουν συμμετοχή και δεν προσέλθουν να αγωνιστούν θα υφίστανται τις κυρώσεις που προβλέπονται από το άρθρο 21 και 45 Κ.Α.Π και από την παρούσα προκήρυξη.

Κλήρωση αγώνων

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο AMALIAS HOTEL στην Κουρούτα.

Τρόπος διεξαγωγής

· Στην Α΄ ΦΑΣΗ θα λάβουν μέρος τα σωματεία της Α΄ και Β΄ κατηγορίας ΕΠΣΗ.

· Στην Β΄ ΦΑΣΗ θα λάβουν μέρος τα προκρινόμενα σωματεία της Α΄ ΦΑΣΗΣ και τα σωματεία της Γ΄ κατηγορίας ΕΠΣΗ.

· Σε όλες τις φάσεις οι αγώνες θα είναι μονοί (νοκ αουτ) μετά από κλήρωση πλην της ημιτελικής, όπου οι αγώνες θα είναι διπλοί εντός – εκτός έδρας.

· Μέχρι και την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπου και οι αγώνες είναι νοκ αουτ,  εάν υπάρχει διαφορά δύο ή περισσότερων κατηγοριών, τότε ο αγώνας θα διεξάγεται στην έδρα του σωματείου της μικρότερης κατηγορίας ανεξαρτήτως κλήρωσης.

· Στους διπλούς αγώνες σε περίπτωση ισοβαθμίας (ΒΑΘΜΟΙ – ΓΚΟΛ) δεν θα λαμβάνεται υπόψη το εκτός έδρας γκολ και θα τηρείται η διαδικασία της ημίωρης παράτασης – πέναλτι σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

Τελικός αγώνας – έπαθλα

· Ο Τελικός θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο∙ η διοργανώτρια μπορεί με αιτιολογημένη απόφασή της να ορίσει διαφορετικό γήπεδο.

· Οι διαιτητές του Τελικού Κυπέλλου δεν δικαιούνται αποζημίωσης διαιτησίας.

· Στη νικήτρια ομάδα του Τελικού αγώνα απονέμεται από την Ε.Π.Σ. Ηλείας Κύπελλο και 25 μετάλλια μετά τη λήξη του αγώνα.

· Στη φιναλίστ ομάδα του Τελικού αγώνα Κυπέλλου απονέμονται 25 μετάλλια.

· Στους διαιτητές, βοηθούς διαιτητών και προπονητές των ομάδων του Τελικού αγώνα Κυπέλλου απονέμεται μετάλλιο.

· Όλοι οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος στον Τελικό αγώνα Κυπέλλου καθώς και οι αναπληρωματικοί οφείλουν να προσέλθουν και να παραλάβουν τα έπαθλα και μετάλλια με πρώτη την ομάδα που ηττήθηκε και δεύτερη τη νικήτρια ομάδα (άρθρο 28,46 του ΚΑΠ).

· Οι ποδοσφαιριστές και προπονητές που δεν πειθαρχούν σ’ αυτήν τους την υποχρέωση, τιμωρούνται με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα, χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή και εφόσον αποδειχθεί υπαιτιότητα του Σωματείου επιβάλλεται σε αυτό χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ (άρθρο 46 ΚΑΠ).

· Σωματείο, που δεν προσέρχεται να αγωνιστεί στον Τελικό αγώνα θα τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο 2000 ευρώ και υποβιβασμό στην αμέσως κατώτερη κατηγορία (άρθρο 45 Κ.Α.Π.).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot