FOLLOW US: facebook twitter

Η Πατρών-Πύργου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ημερομηνία: 26-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”58006″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ενημέρωση για την Πατρών – Πύργου, σε σχέση με τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνάντησης με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη  27 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο.

Επίσης, τη συνεδρίαση θα απασχολήσουν τα υφιστάμενα προβλήματα και  οι ελλείψεις των κοινωνικών φορέων ψυχικής υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Στην ίδια συνεδρίαση αναμένεται να εγκριθούν οι παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις, που πέρασαν πρόσφατα από την Εκτελεστική Επιτροπή και αφορούν τα γήπεδα στους Δήμους Ακτίου – Βόνιτσας  και  Ανδρίτσαινας -Κρεστένων, προϋπολογισμού 279.000 ευρώ. Συγκεκριμένα για την Ηλεία του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΩΝ Τ. Κ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΜΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ», Π/Υ #150.000,00€#, στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2018.

Ακόμα θα συζητηθεί η έγκριση αναγκαιότητας διενέργειας δαπάνης μέχρι του ποσού των εξήντα επτά χιλιάδων ευρώ (67.000,00 €) για την επέκταση των συμβάσεων του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2018 στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας το οποίο θα εισηγηθεί ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γ. Γεωργιόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot