FOLLOW US: facebook twitter

Ανέλαβε ο νέος διοικητής της Π.Υ. Πύργου Γ. Καραμαλίκης: «Η Ηλεία αποτελεί διαχρονική πρόκληση»

Ημερομηνία: 21-02-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52990″ img_size=”full”][vc_column_text]Τα καθήκοντά του και επίσημα ανέλαβε ο νέος διοικητής της Π.Υ. Πύργου και του νομού Ηλείας Γιάννης Καραμαλίκης. Ο 53χρονος Αχαιός αξιωματικός,που διαδέχεται τον επίσης Αχαιό Αρχιπύραρχο Γιάννη Πετρούτσο, είναι παντρεμένος με Εφέτη του Εφετείου Πατρών και πατέρας δύο παιδιών. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1991, έχει γνώσεις Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, έχει φοιτήσει στις Σχολές Πολέμου Αεροπορίας, Επιμόρφωσης του Π.Σ., Εθνικής Άμυνας και έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια. Στη θητεία του έχει υπηρετήσει ως Δημόσιος Κατήγορος του ΠΣ στην Πάτρα, προϊστάμενος του Ανακριτικού Γραφείου Διοίκησης Π.Υ. Πατρών, προϊστάμενος του Μεικτού Κλιμακίου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, προϊστάμενος του Τμήματος Προληπτικής Πυροπροστασιας της Διοίκησης Π.Υ. Πατρών, στην Π.Υ. Αργοστολίου, στην Π.Υ. Ζακύνθου, στη Διοίκηση Π.Υ. Αθηνών, στη Διοίκηση της Π.Υ. Πατρών, στην Π.Υ. ΒΙΠΕ Πατρών ως υποδιοικητής και την 6η ΕΜΑΚ ως υποδιοικητής και διοικητής.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του, ευχαρίστησε την πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος για την προαγωγή του και την τοποθέτησή του ως διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηλείας. «Η Ηλεία αποτελεί διαχρονική πρόκληση για τον εκάστοτε διοικητή, κι έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ. Είναι ένας νομός που σκανδαλωδώς έχει προικιστεί από τη μητέρα-φύση. Η δε συμβολή της στη διαμόρφωση της ιστορίας και του πολιτισμού είναι τεράστια. Εν κατακλείδι, διαβεβαιώνουμε τους Ηλείους πολίτες ότι θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο δύσκολο έργο μας» σχολίασε ο κ. Καραμαλίκης.

Ως διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ, είχε συμμετάσχει στο έργο της κατάσβεσης σε όλες τις πυρκαγιές του νομού και έχει ιδία αντίληψη για το φυσικό κάλλος και τις ιδιαιτερότητες της Ηλείας. «Ευελπιστώ ότι με τη βοήθεια όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση να αντεπεξέρχομαι στο έργο μας και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Αναφερόμενος στην επερχόμενη αντιπυρική περίοδο τόνισε πως «… καταβάλλονται προσπάθειες από την ηγεσία μας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τη νέα αντιπυρική περίοδο. σχεδιάζονται και υλοποιούνται προγράμματα που θεωρώ ότι θα είναι μια τελείως διαφορετική αντιπυρική περίοδος»…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot