FOLLOW US: facebook twitter

Η «Γκόλφω» απόψε στην Καυκανιά

Ημερομηνία: 26-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34093″ img_size=”full”][vc_column_text]Η μεγάλη επιτυχία της Θεατρικής Ομάδας Πύργου εκτός «έδρας»

Στο ανοιχτό θεατράκι της Καυκανιάς, μεταφέρεται απόψε το βράδυ, για μια και μοναδική παράσταση, η «Γκόλφω» του Σπυρίδωνα Περεσιάδη που έκλεψε τις καρδιές μας τον φετινό χειμώνα από την Θεατρική Ομάδα Πύργου σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ευανθίας Στιβανάκη.  Η εμφάνιση της Θεατρικής Ομάδας Πύργου στην Καυκανιά με τις παραστάσεις που ανεβάζει το χειμώνα, έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια και συγκεντρώνει πάντα πολύ κόσμο όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή της Ολυμπίας αλλά και από τον Πύργο και όλη την Ηλεία και αποτελεί πάντα μια εξαιρετική εμπειρία και για τους συντελεστές αλλά και για το κοινό για δύο βασικούς λόγους.

Ο ένας είναι ότι το πέτρινο θεατράκι με το υπέροχο αγνάντιο στον κάμπο είναι υπαίθριο και η Ομάδα προσαρμόζει την παράστασή της στα εκεί δεδομένα και θυμίζει λίγο τις παραστάσεις που έδιναν κάποτε τα λεγόμενα θεατρικά «μπουλούκια» που είχαν μια διαφορετική αμεσότητα με το κοινό. Ο άλλος λόγος είναι η θεσπέσια φιλοξενία των κατοίκων της Καυκανιάς και μετά την παράσταση η βραδιά εξελίσσεται σε γλέντι. Το ραντεβού λοιπόν είναι απόψε στις 9 σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας και είμαστε σίγουροι ότι η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι θερμή. Η παράσταση θα παιχτεί και το Σάββατο το βράδυ στο Κατάκολο.

Η «Γκόλφω» είναι μια πολύ καλοστημένη παράσταση, με ζωντανή μουσική από το κλαρίνο του Ηρακλή Νταβέλη,  με εξαιρετικές όπως πάντα ερμηνείες από τους ηθοποιούς της Θεατρικής Ομάδας, με κοστούμια και σκηνικά που παραπέμπουν στο βουκολικό δράμα και φυσικά μια δραματική ιστορία αγάπης που διαχρονικά μας συγκινεί. Μάλιστα η Ευανθία Στιβανάκη όπως πάντα, έχει υιοθετήσει αρκετές καινοτομίες στο στήσιμο της όλης παράστασης, με επίκεντρο στην προκειμένη φάση τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, της Γκόλφως και του Τάσου, με πολλαπλές διανομές που ακολουθούν χρονολογικά την ιστορία των δύο ερωτευμένων νέων.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot