FOLLOW US: facebook twitter

Η “ακτινογραφία” του νέου Κοροίβου

Ημερομηνία: 22-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39914″ img_size=”full”][vc_column_text]Δυνατός στην περιφέρεια-Γενική είσοδος 5 ευρώ με Προμηθέα στον Πύργο

Ο Κόροιβος ηττήθηκε στο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά στις τάξεις του συλλόγου γνωρίζουν πως είναι ακόμα νωρίς για συμπεράσματα.

Άλλωστε ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο φιλικό της ομάδας, μετά από αυτό στη Λευκάδα. Οι πέντε Αμερικανοί θα χρειαστούν χρόνο για να προσαρμοστούν απόλυτα στα ευρωπαϊκά και δη ελληνικά δεδομένα.  Πάντως, η περιφέρεια του Κοροίβου είναι δυνατή. Ο Κάρσον στον άσο, θυμίζει Μπράουν με την ταχύτητα και τα drive που επιχειρεί συχνά και ταυτόχρονα σουτάρει καλά από τα 6.75μ..

Ο Πόσλι στο «2» είναι καλός σουτέρ. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε πολύ (καθόλου στη δ΄ περίοδο) αλλά πέτυχε 12 πόντους με καλά ποσοστά. Στη θέση του small forward ο Ρουντρι απειλεί τόσο από τη ρακέτα καθώς είναι ιδιαίτερα αλτικός όσο και από την περιφέρεια με το καλό τρίποντο που διαθέτει (πέτυχε δύο προχτές). Οι ψηλοί Ντε Κοζι και Χάινς θέλουν χρόνο και όταν πλαισιωθούν με τον βασικό σέντερ, σίγουρα θα αποδίδουν καλύτερα σε άμυνα και επίθεση.

 

Ο ηγετικός Σπυριδωνίδης

Όσο για τους Έλληνες παίκτες, φέτος αναμένεται να δώσουν περισσότερα απ’ ότι πέρυσι. Ο Σπυριδωνίδης έχει αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση μετά το μεγάλο παιχνίδι με τον Προμηθέα την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν, που έφερε την παραμονή στη Basket League και προχτές κόντρα στον Απόλλωνα πήρε στους ώμους του αρκετές επιθέσεις και σκόραρε 12 πόντους με 2 τρίποντα.

Ο «Σαχπα» ήταν ο γνωστός μαχητής στο «ζωγραφιστό», ενώ ο Σκουλίδας αποτελεί ένα δυνατό παιδί με πολλά προσόντα, που όταν αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες στην Α1, θα βγάλει πολύ θετικό πρόσωπο. Ο μικρός στο δέμας αλλά και στην όψη του προσώπου, Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς, προερχόταν από διάστρεμμα και δεν αγωνίστηκε πολύ, ενώ ο Τάσος Αντωνάκης θα δίνει ανάσες στους ψηλούς. Τέλος, πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Απόλλωνα και ο Αμαλιαδίτης Ανδρέας Μπεκρής και μάλιστα πέτυχε ένα κρίσιμο τρίποντο στο τελευταίο τρίλεπτο ισοφαρίζοντας 66-66.

 

Θα παλέψει με Προμηθέα

Ο Κόροιβος έχει επικεντρώσει πλέον την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι  με τον Προμηθέα στο κλειστό του Πύργου (ώρα έναρξης 6μ.μ.) για την 1η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι κυανόλευκοι παρότι ανέτοιμοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν κόντρα σε μια ομάδα που είναι και φέτος δυνατή και έχει δώσει περισσότερα φιλικά προετοιμασίας από αυτούς.

Οι Γιάννης Σαχπατζίδης, Ανδρέας Μπεκρής, Ιάκωβος Μιλεντίγεβιτς και Τάσος Αντωνάκης επισκέφθηκαν την Τετάρτη το 2ο Γυμνάσιο, το 2ο και το 4ο Λύκειο Πύργου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Προμηθέα. Οι αθλητές του Κόροιβου μοίρασαν προσκλήσεις στα παιδιά, φώναξαν μαζί τους δυνατά «ΚΟΡΟΙΒΟΣ» και έδωσαν ραντεβού για το Σάββατο στο κλειστό του Πύργου.

 

5 ευρώ γενική είσοδος

Η ΚΑΕ Κόροιβος γνωστοποίησε χθες μέσω ανακοίνωσής της πως η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ (γενική είσοδος), ενώ οι μαθητές θα εισέρχονται δωρεάν στο κλειστό του Πύργου. Η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, Αμαλιάδα – Τηλ: 26220 28528) και την ημέρα του αγώνα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου. Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 θα ισχύσουν κανονικά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot